Viitor spre Liga a doua. CFR Cluj s-a impus la Constanţa, 2-0, iar echipa lui Hagi e tot mai aproape de retrogradare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Răzvan Pasarica / rpressport.ro
FOTO: Răzvan Pasarica / rpressport.ro

În singurul meci jucat în Liga I în prima zi de Paşte, CFR Cluj a mai dat o lovitură Viitorului lui Hagi, în duelul unor echipe dezastruoase în 2013. Clujenii s-au mai redresat însă odată cu sosirea lui Trică pe banca tehnică.

Al patrulea meci cu Trică antrenor, nicio înfrângere şi a doua victorie. După succesul de la Bistriţa, 5-0, CFR-ul a câştigat iarăşi pe teren străin, de data aceasta la Constanţa. Deşi gazdele au început mai bine partida, iar după 10 minute au avut şi o bară, prin Mitriţă, balanţa s-a înclinat apoi tot mai mult spre clujeni, care au irosit câteva ocazii şi în prima repriză, prin Mureşan şi Maah. 

Partea secundă a început cu un asalt furibund al oaspeţilor la poarta lui Buzbuchi, iar golul era anunţat de ocaziile pe bandă rulantă ratate de Hora, în primele minute de la reluare. Până la urmă Deac a punctat (51), cu destul noroc, balonul şutat de mijlocaşul CFR-ului, dintr-o lovitură liberă, fiind uşor deviat de zid. S-a făcut 1-0, Hora a mai irosit o ocazie mare, apoi Trică a mutat inspirat, înlocuindu-l pe ratangiul de serviciu cu Buş, chiar cel care a risipit emoţiile. Lansat cu o pasă filtrantă de Valente, Buş a pătruns în careul Viitorului, pe stânga, şi a trimis în plasă printre picioarele lui Buzbuchi (77). După finalul partidei, nervii gazdelor au cedat, iar Denis Alibec a fost eliminat pentru proteste.

Viitorul Constanţa rămâne cu o singură victorie în acest an şi e prima peste linie, pe locul 14, cu 27 de puncte. Mâine, echipa lui Hagi va trage cu ochii la partida dintre Concordia Chiajna (locul 15, 26 de puncte) şi CSMS Iaşi (locul 17, 22 de puncte). 

Viitorul Constanţa: Buzbuchi - Mladen, Puţanu, Larie, Toşca - Benzar, Vaştag (Lazăr '58) - Chiţu, Mitriţă (Alibec '69), Cârstocea (Vână '78) - N. Dică. Antrenor: Cătălin Anghel.

CFR Cluj: Felgueiras - Ivo Pinto, Cadu, Piccolo, Camora - Mureşan, Muniru (Vass '81), Hora (Valente '63), Pedro, Deac - Maah (Buş '72). Antrenor: Eugen Trică.

Cartonaşe galbene: Chiţu '33, Mitriţă '41, Mladen '54, Larie '55, Alibec '90+2 / Hora '27, Piccolo '60

Arbitri: Sebastian Colţescu (central) - Ovidiu Artene, Daniel Hulubei (asistenţi)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite