Un alt scandal în handbal: o jucătoare acuză un arbitru că a avut un comportament inadecvat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cătălina Preda a jucat pentru CSM Ploieşti înainte de a se transfera la Cisnădie
Cătălina Preda a jucat pentru CSM Ploieşti înainte de a se transfera la Cisnădie

Cătălina Preda, de la CS Măgura Cisnădie, se consideră "victima" arbitrului Romeo Ştefan. Interesant este că grupărea din Cisnădie nu i-a luat apărarea jucătoarei sale, ba chiar a amendat-o.

În timpul partidei dintre CS Măgura Cisnădie şi HC Zalău, arbitrul Romeo Ştefan i s-ar fi adresat jucătoarei Cătălina Preda cu apelative de tip "panaramă". Handbalista a scris pe Facebook la finalul partidei::

”Nu am crezut că un arbitru, care se pretinde a fi şi internaţional, poate avea şi alte preocupări în timpul meciului, altele decât acela de a arbitra. Domnule, limbajul pe care il folosiţi acasă, cu mama sau soţia dumneavoastră, trebuie să rămână acolo, altfel demonstraţi că cei şapte ani de acasă vă lipsesc cu desăvârşire. Nu ar fi fost o problemă nici dacă se aplica regula , puteaţi fi educat la şcoală, dar se pare că şi de acolo aţi fost puţin absent!". 

Interesant este că gruparea din Cisnădie nu a sărit în apărarea handbalistei, ba chiar şi-a amendat jucătoarea printr-un comunicat:

"Indiferent de cele petrecute pe terenul de jos, Cătălina Georgiana Preda nu are dreptul să-şi exprime public nici un fel de opinii cu privire la clubul de handbal, fără înştinţarea în prealabil a acestuia şi fără acordul clubului. În cazul în care sportiva ar fi avut parte de un astfel de eveniment în timpul jocului, avea obligativitatea de a anunţa antrenorul, la pauză sau la finalul jocului şi nu să-şi exprime opinia pe reţele de socializare.  Dacă jucătoarea ar fi sesizat în timpul meciului aşa zisul comportament, banca tehnică ar fi luat deciziile care se impuneau".

Cătălina Preda FOTO Facebook

catalina preda
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite