Ultraşii Ungariei s-au dezlănţuit la Marsilia: s-au bătut cu forţele de ordine şi au făcut salutul nazist

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel puţin 100 de fani unguri s-au bătut cu forţele de ordine franceze, în tentativa de a trece dintr-un sector în altul al tribunelor.

Considerată înaintea turneului final drept cea mai slabă echipă de la EURO, în virtutea cotelor de piaţă ale jucătorilor, naţionala Ungariei a reuşit să acumuleze patru puncte după primele două meciuri. Maghiarii au şanse mari de calificare în optimile de fială, iar un egal în meciul cu Portugalia din ultima etapă le-ar putea aduce chiar primul loc. Calificarea Ungariei e considerată o performanţă colosală în ţara vecină, care nu mai simţise gustul unui turneu final de la Mondialul din 1986.

Din păcate pentru Ungaria, calificarea iminentă a naţionalei a fost umbrită la meciul cu Islanda (1-1) de la Marsilia de comportarea huliganică a suporterilor. Cel puţin 100 de fani unguri s-au bătut cu forţele de ordine franceze, în tentativa de a trece dintr-un sector în altul al tribunelor. De asemenea, maghiarii au aruncat cu torţe în teren după golul egalizator marcat pe final de meci, gesturi pe care UEFA le va analiza în regim de urgenţă.

Mai mult, în timpul partidei unii fani au fost surprinşi făcând salutul nazist, informează L'Equipe. UEFA a anunţat, duminică, că a deschis proceduri disciplinare împotriva Ungariei, Belgiei şi Portugaliei, în urma comportamentului suporterilor la ultimele meciuri de la Campionatul European din Franţa.

image
image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite