Ultima şansă pentru CSM. "Tigroaicele" joacă diseară de la ora 18.00 la Rostov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
CSm e câştigătoarea Ligii Campionilor
CSm e câştigătoarea Ligii Campionilor

Handbalistele de la CSM Bucureşti, deţinătoare ale Ligii Campionilor, îşi joacă ultima şansă de a nu bifa o eliminare ruşinoasă încă din faza grupelor.

CSM are în cont trei înfrângeri şi o singură victorie, ocupând ultima poziţie în grupă. „Tigroaicele” joacă diseară la Rostov, echipă pe care au învins-o la Bucureşti, cu 24-21. Încercând să redreseze situaţia, conducerea CSM-ului a făcut o mutare importantă săptămâna aceasta.
L-a schimbat pe antrenorul danez Jakob Vestergaard, care pierduse vestiarul, cu românul Aurelian Roşca, fostul tehnician al defunctei HCM Baia Mare. Acesta a încercat în primul rând o infuzie de încredere la nivelul lotului. „Ne spune mereu că noi suntem campioanele Europei şi că acest lucru trebuie să ne ofere forţă!”, a dezvăluit spanioloaica Carmen Martin.
"Am primit această propunere ca pe o provocare: e o oportunitate de a intra din nou în circuitul Ligii Campionilor şi cu încredere în jucătoarele noastre, în echipa noastră, că putem să ajungem acolo unde ne este locul", a explicat Aurelian Roşca. Meciul de la Rostov se anunţă ca o adevărată finală. Ambele echipe au câte două puncte, în vreme ce Midtjylland are patru puncte, iar Gyor opt puncte. Mai departe se califică primele trei clasate din fiecare grupă. Săptămâna viitoare sunt ultimele meciuri din grupă: Gyor- Rostov şi CSM – Midtjylland.

Partida Rostov – CSM se joacă vineri, ora 18.00, în direct la Digisport şi Dolcesport
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite