Turul Italiei, noua destinaţie a românului ce străbate Europa pe bicicletă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorin Găgeanu
Sorin Găgeanu

După ce a făcut turul Marii Britanii şi a străbătut Belgia pe bicicletă, implantologul român Sorin Găgeanu şi-a propus o nouă destinaţie în acest an.

După ce a făcut Turul Marii Britanii şi a străbătut Belgia pe bicicletă, implantologul român Sorin Găgeanu şi-a propus o nouă destinaţie în acest an.

În 2015, implantologul Sorin Găgeanu (artistic-dent.ro) a pedalat pe bicicletă 1400 km pe ruta Bruxelles – Malmo. Pentru asta el a traversat 5 ţări în 15 de zile, după ce a călătorit cu 2 avioane, un feribot şi 2 trenuri.

În 2016, Sorin Găgeanu şi Andrei Rozescu au parcurs pe bicicletă 2400 km în 36 de zile în Turul Marii Britanii. Pentru asta au trecut prin 10 ţări, în care au poposit la 21 de gazde şi au schimbat 9 feriboturi şi 3 avioane.


Iar în acest an, în intenţia de a străbate Europa pe bicicletă, Sorin Găgeanu şi Andrei Rozescu şi-au propus să facă Turul Italiei, străbătând Sardinia, Corsica şi Sicilia, o expediţie care ar urma să se desfăşoare în perioada 25 aprilie şi 15 mai.

Pentru obţinerea acestor performanţe, Sorin Găgeanu are un program bine stabilit, cu antrenamente şi participări la competiţii. Din calendar face parte Cupa AV Randonneurs România, cu o tură de 200 de km pentru obţinerea primului brevet de anduranţă din seria noului sezon.

Sau cursa RGT Drumului Vinului, din 15 aprilie, pe o distanţă de 365 km, care are 5 căţărări sau Fleche România, din 23 aprilie, care presupune parcurgerea a 364 km în 24 de ore.

“Pedalăm pe premisa că atunci când îţi doreşti ceva cu adevărat, tot Universul 'complotează' să te ajute la îndeplinirea dorinţei tale. Aşa că vom duce la bun sfârşit şi acest proiect cicloturistic – Turul Sardiniei, Corsica şi Sicilia, în care voi fi însoţit de prietenul meu Andrei Rozescu. Prin aceste vacanţe cicloturistice se obţine deconectare totală de rutină şi de tot ceea ce înseamnă familie, prieteni sau clinică”, e mesajul implantologului Sorin Găgeanu, care a străbătut pe bicicletă deja o bună bucată din Europa.

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite