"Transferul" la Steaua l-a costat pe congolezul Bokila 10.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bokila va rămâne la Petrolul până la finalul campionatului
Bokila va rămâne la Petrolul până la finalul campionatului

Congolezul Jeremy Bokila s-a aflat pe lista de achiziţii a Stelei în această iarnă, dar transferul nu s-a realizat deoarece Petrolul nu a fost de acord cu această mutare.

Fotbalistul a lipsit de la primul cantonament al echipei, însă acum s-a întors spăşit la pregătiri şi va trebui să suporte o sancţiune pecuniară. Conducerea clubului a decis să-l amendeze cu 10.000 de euro, sumă mai mare decât salariul lunar al fotbalistului, care câştigă la Ploieşti doar 8.000 de euro pe lună. Bokila a fost împrumutat de Petrolul de la clubul belgian Warengem şi are clauză de cumpărare defintivă pentru 200.000 de euro, care poate fi activată până la 31 martie. 

Steaua a încercat să-l ia direct de la belgieni, bazându-se pe faptul că fotbalistul putea deveni liber de contract dacă Petrolul ar fi întârziat să-l plătească, dar cum jucătorul este cu banii la zi această variantă a căzut."Am fost victima impresarilor", a spus fotbalistul congolez, care a plecat cu Petrolul în al doilea cantonament al echipei, în Antalya.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite