Transfer-bombă pentru Steaua: golgheterul Franţei a confirmat, oficial, că a fost ofertat de formaţia din Ghencea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Încurajat de rezultatele echipei în actuala stagiune, Gigi Becali vrea să aducă un vârf de clasă pentru participarea în următoarea ediţie a Ligii Campionilor. Roş-albşatrii au pus ochii pe un jucător care a adunat 17 goluri în acest sezon.

Claudiu Keşeru (26 de ani) e cel mai bun marcator al ligii secunde din Franţa şi la un pas de promovare în Ligue 1. Angers, echipa internaţionalului român, ocupă locul 4 din 20 în campionat, fiind la un punct de poziţiile 2 şi 3, care duc în prima ligă.

Fotbalistul care în România a evoluat doar la FC Bihor a fost convocat de Victor Piţurcă pentru „dubla“ cu Ungaria şi cu Olanda, însă n-a bifat niciun minut. Totuşi, după meciul de la Amsterdam, a fost abordat de managerul Stelei, Mihai Stoica.

„Mi-a pus o singură întrebare, dacă sunt interesat de o repatriere. Mai mult am zâmbit, i-am şi zis că nu se ştie niciodată. Mă simt flatat de acest interes al Stelei. În vară mi se termină contractul. Angers mi-a făcut o propunere la începutul sezonului, am şi alte oferte, voi vedea în vară ce se va întâmpla. Dacă promovăm în Ligue 1, preşedintele mi-a spus că va face tot posibilul să mă păstreze“, a spus Keşeru la Digi Sport.

1.500.000 

de euro e cota lui Claudiu Keşeru potrivit site-ului transfermarkt.co.uk.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite