Telex din lumea sportului: ghinion pentru naţionala de handbal feminin şi o situaţie critică pentru Muhammad Ali

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După o clasare pe locul 9 la Campionatul European, Neagu şi colegele ei vor avea parte de un adversar incomod în tentativa de a ajunge la Campionatul Mondial din 2015.

Neagu, de vis. România, ghinionistă - Cea mai bună jucătoare a lumii în 2010, Cristina Neagu a fost votată în echipa ideală a Campionatului European pe postul de „Cel mai bun inter stânga“. Dacă Neagu are motive să zâmbească, în schimb, România a avut ghinion la tragerea la sorţi pentru play-off-ul Campionatului Mondial. România va întâlni Serbia, locul 15 la Euro, pe 6-7 şi 12-13 iunie. Învingătoarea va ajunge la CM 2015 ce se va desfăşura în Danemarca, între 5 şi 20 decembrie.

Ali, internat în spital cu pneumonie - Legenda boxului mondial, Muhammad Ali (72 de ani), a fost internat la un spital din Louisville din cauza unor probleme de sănătate. Deşi în ultimii ani, Ali a suferit enorm din cauza bolii Parkinson şi s-a speculat mult despre cât va mai rămâne în viaţă, apropiaţii săi susţin că ultima problemă a fostului pugilist nu-i va pune în pericol viaţa. „Starea sa e stabilă, fiindcă pneumonia de care suferă a fost depistată foarte devreme“, a declarat un reprezentant al lui Ali. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite