Telex din lumea fotbalului: ultima ironie a lui Şumudică pe seama Stelei. Cum a râs de faptul că echipa a rămas fără fani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
marius sumudica foto razvan pasarica

Chiar dacă are, uneori, şi ieşiri care nu sunt demne de un antrenor, tehnicianul Astrei are şi replici savuroase, iar ultima dintre ele a fost de-a dreptul genială.

Şumudică, ironie fină - Antrenorul Astrei a recunoscut că echipa sa a jucat slab cu ACS Poli: „Am făcut un meci prost, iar adversarii ne-au dominat. Chiar am câştigat un punct“. El a comentat printr-o ironie fină mutarea meciului cu Steaua la Piteşti, după ce „Arena Naţională“ n-a primit avizul pompierilor. „Ferească Dumnezeu de ce s-a întâmplat în Colectiv, când s-au călcat oamenii în picioare. La câţi spectatori vin însă la meciurile de pe <<Arena Naţională>>, fiecare ar fi ieşit printr-o poartă în caz de incendiu“, a spus Şumi cu trimitere la faptul că Steaua a fost abandonată de fani.

Derby fabulos în Anglia. Liverpool a spulberat Manchester City în deplasare, scor 4-1 (Aguero 44 / Mangala 7-pen., Coutinho 23, Firmino 32, Skrtel 81). Leicester a trecut pe locul 1 cu 28 de puncte, înainte de Man. United (27) şi Man. City (26).
 

Juve, în revenire. Derby-ul Juventus – AC Milan a fost tranşat de torinezi, scor 1-0 (Dyabala 65). Poarta milanezilor a fost apărată de Gianluigi Donnarumma (16 ani), aflat la al 5-lea meci în acest sezon de Serie A. Juve a ajuns la trei victorii consecutive şi a urcat pe 6 cu 21 de puncte. AC Milan e pe 7 cu 20 de puncte, iar lider e Inter Milano (30 de puncte).
 

*Olăroiu a pierdut finala Ligii Campionilor Asiei. După 0-0 în tur, Al-Ahli Dubai, echipa pregătită de Cosmin Olăroio, a fost învinsă în returul jucat, în deplasare, cu Guangzhou Evergrande (China), scor 0-1 (Elkeson). Trupa pregătită de Scolari a luat Liga pentru a doua oară, după triumful din 2013, atunci când era pregătită de Lippi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite