Telex din lumea fotbalului: „Reghe“, prins în mijlocul unei furtuni în deşert. Echipa naţională merge în Spania

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul antrenor al Stelei se confruntă cu o situaţie din ce în ce mai grea în Arabia Saudită, în timp ce Anghel Iordănescu a stabilit programul primei reprezentative pentru această iarnă.

Fanii cer demisia lui „Reghe“ - Fără victorie în derby-urile din actuala ediţie de campionat, Al-Hilal a ajuns pe locul 4, la opt puncte de liderul Al-Nassr. După înfrângerea cu echipa de pe primul loc, 0-1, fanii s-au revoltat, din nou, împotriva lui Laurenţiu Reghecampf. Potrivit ziarului „Al-Yaoum“, suporterii au cerut plecarea fostului antrenor al Stelei, dar şi demisia preşedinteului Abdulrahman Bin Musaad, cel care, în vară, a ales să-l înlocuiască pe Sami Al-Jaber, un idol al tribunei, cu „Reghe“. 

Cantonament de iarnă în Spania - România va juca următorul meci oficial la 29 martie, acasă, cu Insulele Feroe, în preliminariile Euro 2016. Până atunci însă, tricolorii vor avea parte de un cantonament de iarnă, în Spania. Potrivit Digi Sport, Anghel Iordănescu a programat un stagiu de pregătire, la Marbella, între 2 şi 14 februarie. Lotul convocat de „General“ va fi format din jucătorii din Liga I, iar naţionala va disputa şi câteva partide de verificare. Programul va fi stabilit de FRF în următoarea perioadă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite