Telex din lumea fotbalului: Lucescu a explicat de ce nu revine la naţională. Patru jucători ratează Eternul Derby

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Lucescu
Mircea Lucescu

La revenirea în ţară, „Il Luce“ a vorbit despre posibilitatea ca el să fie pe banca tricolorilor la Euro 2016, glumind pe seama situaţiei.

„Il Luce“ şi fantomele trecutului - Mircea Lucescu a comentat eternul subiect legat de revenirea sa pe banca tricolorilor. „Dacă îmi daţi mulţii ani pe care îi mai aveţi de trăit, să zicem vreo zece ani aşa, poate că m-aş întoarce la echipa naţională. Sunt alţii mai tineri care se pregătesc pentru aşa ceva. Pe urmă, eu vreau să rămân în istoria fotbalului românesc ca un om care a fost dat afară după o victorie cu 4-0“, a spus „Il Luce“. Acesta a fost schimbat de la naţională după un succes cu Austria (4-0), în 1986, meciul contând pentru preliminariile Euro 1988.

Patru jucători suspendaţi - După ce Mircea Rednic i-a pierdut pe Andrei Marc şi Cosmin Matei din cauza suspendărilor în vederea derby-ului cu Steaua (22 noiembrie, ora 20.30), Mirel Rădoi a ajuns şi el în aceeaşi situaţie. Antrenorul neoficial al roş-albşatrilor nu-i va putea folosi pe Alex Chipciu şi Aymen Tahar în eternul derby. Cei doi au luat câte un „galben“ în partida cu FC Botoşani.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite