„Telenovela Rapid” continuă în sălile tribunalelor. Încă o amânare de suspendare a executării silite

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fanii rapidişti au rămas fără echipă
Fanii rapidişti au rămas fără echipă

Rapid a fost exclusă din Liga I şi deocamdată nu se ştie ce se va întâmpla exact cu palmaresul grupării alb-vişinii. Cert este că Valerii Moraru susţine în continuare că gruparea pe care o patronează va reuşi să revină în fotbal după ce va câştiga bătăliile din tribunale.

Deocamdată, Curtea de Apel Bucureşti a amânat, miercuri, pentru 14 septembrie, judecarea cererii FC Rapid de suspendare a executării silite, solicitată de mai multe firme şi persoane. "Faţă de lipsa de procedură şi pentru a se a preciza felul intervenţiei formulate de Negoiţă Florin şi temeiul de drept al cererii acordă termen de judecată la data de 14.09.2016", se arată în decizia de miercuri.

În 12 iulie, Curtea de Apel Bucureşti a amânat pentru 20 iulie, apoi pentru 24 august judecarea cererii FC Rapid de suspendare a executării silite. Executarea silită a fost cerută de SC Fotbal Club Rapid a fost cerută de Direcţia Generală a Finanţelor Publice Bucureşti, de mai multe persoane şi de firme, printre care Ana Hotels SA, Ana Imep SA şi Compania Romprest Service SA. În 7 iulie, Curtea de Apel Bucureşti a respins cererea de suspendare a hotărârii de intrare în faliment a Clubului de Fotbal Rapid, decizia nemaiputând fi atacată la o altă instanţă. Avocaţii clubului Rapid Bucureşti au solicitat instanţei suspendarea, pe calea ordonanţei preşedinţiale, a executării deciziei din 13 iunie a Tribunalului Bucureşti prin care s-a dispus intrarea clubului în faliment. Instanţa a dispus sigilarea bunurilor din averea FC Rapid şi trimiterea de notificări tribunalelor din alte judeţe în care clubul are bunuri, în vederea sigilării, prin lichidatorul judiciar. Instanţa arăta că decizia poate fi contestată cu recurs, în termen de şapte zile de la comunicare. Termenul pentru continuarea procedurii a fost stabilit la 30 septembrie 2016.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite