Tecău şi-a găsit impresar din lumea fotbalului: parteneriat-surpriză între jucătorul de tenis şi un fost dinamovist

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Constănţeanul de 30 de ani a fost prezent, marţi, la o acţiune publicitară, prilej cu care a fost însoţit de omul care îl va reprezenta de acum încolo.

Cu câteva ore înainte de a pleca la Londra, acolo unde va participa la proba de dublu la Turneul Campionilor (15-22 noiembrie), Horia Tecău a avut timp de o acţiune publicitară.

De curând, constănţeanul de 30 de ani a semnat un parteneriat cu brandul italian „Marina Yachting“, iar marţi a participat la prezentarea colecţiei toamna / iarnă 2015-2016. Doar că ocupantul locului 5 în ierarhia mondială la dublu n-a venit singur, ci însoţit de fostul jucător al celor de la Dinamo, Vlad Munteanu. Acesta a ieşit din lumea fotbalului, după ce a renunţat la funcţia de preşedinte la „U“ Cluj“, şi intenţionează să o apuce pe un alt drum.

Tecau

„Se poate spune că eu reprezint interesele lui Horia, dar deocamdată e doar o relaţie bazată pe prietenie, pentru că ne cunoaştem de foarte mulţi ani. Intenţionez să-mi fac o agenţie care să se ocupă de creşterea brandurilor sportivilor, care să le apere interesele. În acest moment însă, nu e nimic oficial“, ne-a declarat Vlad Munteanu.

În altă ordine de idei, Tecău a vorbit despre ce şi-a propus la Turneul Campionilor, acolo unde va participa alături de Jean-Julien Rojer (6 ATP la dublu), jucător alături de care a câştigat la Wimbledon în acest an. „Pot să spun că acum avem ca obiectiv titlul. Şi în anii trecuţi visam la asta, dar acum chiar simţim că e posibil acest lucru“, a spus constănţeanul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite