Scandal monstru în familia fotbalistului Nicoliţă. Bănel are o urare pentru tatăl său: „Ar trebui să meargă să se omoare“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicoliţă are numai probleme din cauza tatălui său
Nicoliţă are numai probleme din cauza tatălui său

Familia lui Bănel Nicoliţă a atârnat întotdeauna ca o piatră de moară la piciorul fotbalistului, din cauza comportamentului ruşinos al tatălui acestuia.

Acesta şi-a făcut un obicei din a merge pe la televizuni şi a cere bani fiului său, iar în ultima perioadă l-a ameninţat pe acesat că va pleca în Franţa şi va cerşi la poarta stadionului din Saint Etienne. Internaţionalul român n-a mai rezistat tratamentului la care îl supune părintele său şi l-a desfiinţat pe acesta.

"Nu pot să uit şi nu pot să-l iert pentru ce a făcut, pentru atunci cînd o bătea pe mama mea. Tatăl meu ar trebui să se ducă să se omoare, nu să mă critice pe mine pe la televizor.Mă doare faptul că apare pe la televiziuni. E cea mai mare durere a mea. Îi dădeam 10-15 milioane, chiar dacă mi-a făcut mult rău şi m-a părăsit când eram mic. L-am şi întreba: de ce se duce să mă vândă pentru două milioane când eu îi dau 20 de milioane pe lună? Mi-a promis că nu se mai duce, dar cu condiţia să-i dau nişte bani să aibă unde să doarmă. Dar ce a făcut cu banii? A plecat la Bucureşti pentru că avea o «hahaleră» acolo. Nu poţi să-ţi baţi joc de omul care îţi întreţine familia", a declarat Nicoliţă în Fanatik, care a promis ferm că nu-i va mai da niciun leu părintelui său.

Mesaj pentru Nicoliţă de la tatîl său: "Bănele, ai grijă că ai văzut ce a păţit Neşu".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite