Articol publicitar

Sute de participanţi au decis să fie pe 17 iunie la linia de start a Maratonului DHL Ştafeta Carpaţilor. Te poţi înscrie şi tu până pe 30 mai

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sute de participanţi, de toate vârstele, din domenii variate, din oraşe mai mici sau mai mari, persoane publice sau companii, toţi cu dorinţa comună de a alerga pentru a ajuta sportivii paralimpici români, s-au înscris deja la Maratonul DHL Ştafeta Carpaţilor şi pe 17 iunie vor fi la linia de start.

Înscrierile pentru oricare dintre cele trei categorii de probe – Ştafetă (7km x 6 persoane), Semimaraton (21km) şi Maraton (42,195 km) – continuă până pe 30 mai pe http://maratondhl.ro, secţiunea Înscrieri. În plus, copiii între 5 şi 13 ani sunt invitaţi să participe, gratuit, la Crosul copiilor, o categorie de concurs separată, cu distanţe mai mici de alergare.

„Organizarea unui maraton nu este uşoară, aduce sute de provocări, chiar dacă eşti la a opta ediţie. Cu toate acestea, bucuria de a alerga pe un traseu unic, într-un peisaj desprins din poveste, energia dată de cei care se aşează la linia de start, dornici de a-şi depăşi limitele, determinarea pe care o vezi pe chipurile celor care aleargă, emoţia şi satisfacţia de a ajuta sportivii paralimpici care reprezintă România cu succes în întreaga lume, sunt factorii care fac ca organizarea Maratonului DHL Ştafeta Carpaţilor să fie o misiune pe care îţi doreşti să o iei de la capăt.” a declarat Daniel Kearvell, Managing Director DHL Express România.

„Dacă vrei să mişti lumea, începe cu tine! Participă!” spun toţi susţinătorii ediţiei 2017 a Maratonului DHL, alături de care poţi alerga pe 17 iunie. Evenimentul se bucură de susţinerea marilor campioni Gabriela Szabo, Constantina Diţă, Andreea Răducan, Monica Roşu, Miodrag Belodedici, dar şi a multor persoane publice, precum Sonia Argint Ionescu, Carmen Brumă, Eli Roman, Adi Hădean, Dragoş Bucurenci, Andrei Roşu, Şerban Damian sau George Baltă. Acest mesaj are o puternică legătura emoţională cu cauza pe care o susţinem, sprijinirea sportivilor paralimpici, cei care zilnic luptă pentru a demonstra că nimic nu este imposibil, toate fondurile din taxa de înscriere fiind donate Comitetului Naţional Paralimpic, partenerul nostru şi în această ediţie.

„Vă aştept în număr cât mai mare să ne bucurăm de una dintre cele mai de preţ bogăţii ale României, peisajul alpin, să facem sport şi să dăm o şansă sportivilor români paralimpici să urce pe podium la Jocurile Speciale Olimpice.” a declarat Dragoş Bucurenci.

image

„Viaţa mea este o continuă alergare, care începe în fiecare dimineaţă la ora 7 şi se încheie la ora 21, după ce îl culc pe puştiul meu, Andrei. E drept că e o "alergare" urbană. De altfel, şi celălalte alergări adevărate la care am mai participat au fost pe asfalt, în oraş. Va fi realmente o provocare pentru mine Ştafeta Carpaţilor, o alergare montană la care voi lua startul pe 17 iunie. Participarea la Maratonul DHL vine în susţinerea unui altfel de stil de viaţă pe care îl urmez şi îmi permite implicarea şi aderarea la o familie extinsă, alături de sportivii paralimpici", a declarat Eli Roman.

„Nu e vreun secret că alergarea mi-a îmbunătăţit un pic viaţa. De atunci, face parte din programul meu săptămânal şi mă ajută să-mi menţin corpul sănătos şi mintea limpede. Dacă prin alergat reuşesc să schimb lucrurile în bine, este şi mai bine. Susţin din toată inima sportivii paralimpici de la Maratonul DHL Ştafeta Carpaţilor, oameni care dovedesc că imposibilul este, de fapt, doar o altă limită pe care ne-o impunem singuri” a declarat Adi Hădean.

Toţi cei care iubesc alergarea in afara zgomotului de oras, natura şi care, în acelaşi timp, îşi doresc să aducă contribuţia în societate prin gesturile lor şi iniţiativele pe care decid să le susţină, sunt invitaţi să se înscrie până pe 30 mai.

Maratonul DHL Ştafeta Carpaţilor încurajează practicarea sportului în aer liber în rândul tinerilor, de aceea ei se pot înscrie gratuit în competiţia de ştafetă (limita de vârstă 14 ani) sau semimaraton (limita de vârstă 16 ani). Crosul copiilor este, de asemenea, o competiţie unde participarea este gratuită şi se adresează celor mici, cu vârste între 5 şi 13 ani, fiind o categorie de concurs separată, cu distanţe mai mici de alergare.

Înscrie-te şi tu! Dacă vrei să mişti lumea, începe cu tine!

Mulţumim partenerilor noştri: Federaţia Română de Fotbal, BUFF & Rosignol, Easy Plast, Medlife, RoClubMaraton, Adecco, Smile Experts, Terapie prin mişcare, WorldClass, Super Fit,  Nike Running Club, Generali, Lensa, Super Petreceri, Semi Maraton Iaşi, Bucharest 10K.

Mulţumim partenerilor media: Kiss FM, Men’s Health, National Geograpic, Libertatea, Auto Build, Libertatea, Romania-Insider.com, Running Mag, Sănătatea de azi, CSR Media, 36fit.com, DoingBusiness.ro.

Toate detaliile legate de eveniment sunt disponibile pe site-ul www.maratondhl.ro.

Despre Maratonul DHL Ştafeta Carpaţilor

Maratonul DHL Ştafeta Carpaţilor este un eveniment aflat la a opta editţe, devenind unul dintre cele mai populare evenimente de acest gen din România, cu un număr de participanţi în continuă creştere. Prima ediţie a avut loc în 2005, iar de atunci Maratonul DHL Ştafeta Carpaţilor s-a impus ca un eveniment de notorietate, numărul alergătorilor fiind de peste 5,200, în timp ce mai mult de 420 de companii importante şi-au aliniat echipe proprii la start. Maratonul DHL este considerat cel mai bun eveniment de acest gen, datorită elementelor specifice, precum: traseu, detalii de organizare, componenta de caritate şi de promovare a sportului în rândul tinerilor. Fondurile strânse depăşesc 112,000 de euro şi au fost donate de-a lungul timpului mai multor ONG-uri: Fundaţia Hospice Casa Speranţei, Asociaţia Noi Orizonturi - Familia, Fundaţia Light Into Europe, Salvaţi Copiii România şi Comitetul Naţional Paralimpic.

Puteţi găsi mai multe informaţii pe pagina dedicată evenimentului http://maratondhl.ro/

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite