Surpriză de proporţii în Liga I: Steaua - Oţelul 1-2. Costel Gâlcă, pe cracă. Revine Reghe înainte de finalul sezonului?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Formaţia Steaua, liderul Ligii I, a fost învinsă, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-1 (2-0), de ultima clasată, Oţelul Galaţi, într-un meci din etapa a 27-a a actualei ediţii de campionat.

Golurile au fost marcate de Ţucudean '77 pentru Steaua şi Latovlevici '19 (autogol) şi Hamroun '45 pentru Oţelul. În minutul 90+3, de la Oţelul Galaţi a fost eliminat Milea după ce a primit al doilea cartonaş galben pentru un fault la Chipciu. Centralul Robert Dumitru a acordat penalty pentru gazde, dar Rusescu a ratat, trimiţând mingea în bară.

Steaua: Arlauskis - Papp (Guilherme '78), Tamaş, Varela, Latovlevici (Iancu '46) - Prepeliţă, Filip (Stanciu '46) - Ad. Popa, Rusescu, Chipciu - Ţucudean. Antrenor: Constantin Gâlcă.

Oţelul Galaţi: Abraham - Solomou (Milea '39), Miron, Sissoko, Popescu - Cucu, Tavarez - I. Popa, Cernat (Tătar '81), Hamroun (Murgoci '64) - Iorga. Antrenor: Florin Marin.

Pentru Iasmin Latovlevici, acesta a fost primul meci în Liga I după cel disputat la 26 octombrie cu ASA, scor 0-1, în etapa a 12-a.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite