Superkombat revine pe 19 august la malul mării: „Nu vor lipsi cel mai bine cotaţi luptători români ai momentului“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea mai cunoscută promoţie din România, Superkombat, va reveni pe 19 august, la Constanţa, cu un eveniment, care va fi transmis la nivel global în peste 100 de ţări.

După succesul de la Madrid, acolo unde peste 5.000 de români i-au încurajat pe sportivii tricolori, circuitul Superkombat programează, pentru al şaselea an consecutiv, o gală la malul mării.

„Vom avea multe surprize pentru acest eveniment, dar le vom anunţa pe rând. Ce putem spune acum, în premieră, este că pe lângă televiziunea americană CBS Sports Network, Constanţa şi Mamaia vor fi promovate şi în America de Sud, dar şi China, graţie ultimelor contracte semnate cu televiziunile în această perioadă. Deşi iniţial luasem în calcul să organizăm această gală în iulie, chinezii s-au mişcat un pic mai repede şi prima va fi, în parteneriat, la Shenzen, iar apoi vom veni la Constanţa”, a declarat preşedintele Superkombat, Eduard Irimia, în cadrul unei întâlniri organizate la Primăria Constanţa.

În cadrul întâlnirii, viceprimarul Constanţei Costin Răsăuţeanu şi-a exprimat susţinerea pentru organizarea unor astfel de evenimente la malul mării, care ar putea promova atât Constanţa, cât şi staţiunea Mamaia. „Ne bucurăm că un eveniment de asemenea amploare va avea loc la Constanţa. Încă o dată, oraşul nostru va fi pus pe harta lumii şi, cu siguranţă, vom oferi tot suportul necesar”, a afirmat şi viceprimarul Constanţei, Costin Răsăuţeanu. Noul preşedinte al Asociaţiei Litoral Delta Dunării, Cristian Bărhălescu, s-a declarat încântat de faptul că litoralul românesc va beneficia de o expunere mediatică la nivel mondial. „Ne bucurăm că sute de milioane din întreaga lume vor putea urmări o gală atât de mare în direct de la Constanţa şi putem promova litoralul românesc cu această ocazie”, a declarat oficialul. Promotorul Eduard Irimia a precizat că în perioada imediat următoare vor fi anunţate şi numele luptătorilor care vor urca în ring. „Nu vor lipsi cel mai bine cotaţi luptători români, printre care şi constănţenii Alex Filip şi Eduard Chelariu”, a conchis acesta.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite