Stenograme incredibile la FRF. Mircea Sandu ameninţa cu bătaia şi făcea jocuri de culise pentru susţinerea penalilor din fotbal. Fostul şef al CCA juca la pariuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Sandu
Mircea Sandu

Noi amănunte din perioada în care Mircea Sandu era preşedinte la FRF ies la iveală şi arată cum funcţiona Federaţia atunci.

Sportnews a publicat stenogramele de la un Comitet Executiv din 2011, iar informaţiile sunt uluitoare.

Mircea Sandu: ”Grigorescu sper că a terminat cu jocurile şi cu pariurile la casele de pariuri dacă a avut bani. I-am atras atenţia pentru că deja îi dăm drumul şi trebuie să vă informez că domnul general, nu-mi amintesc cum îl cheamă, fostul şef al Interpolului din România (n.r. Ioan Hurdubaie), l-am angajat, este un adjunct al generalului. Este responsabil de integritate pe România (…). Apropo de Grigorescu încă o dată sper să fie liber”.

Nicolae Grigorescu este fostul arbitru asistent, ultimul român care a oficiat la iun turneu final, cel din 1998. El a fost şeful Comisie Centrale a Arbitrilor.

Mircea Sandu: În continuare îl susţin pe domnul Avram şi este bine să-i dăm girul şi să-l susţinem în faţa ligii pentru acel procent, nu ştiu, poate că venim cu o idee de 200.000 de lei anual.

Vasile Avram: 300.000 de lei anual.
Mircea Sandu: Nu ştiu.
Cristi Borcea: Ce faci cu banii aceia, mâncaţi-aş?

 Vasile Avram a fost condamnat în dosarul Mită pentru arbitri. Şi el a fost şeful CCA.

Mircea Sandu: Domnul Zotta, pe care l-am reabilitat, care în mod normal nu mai trebuia să se prezinte pe aici, l-am reabilitat, i-am dat o şansă şi a ajuns să fie şi observator UEFA şi delegat …

Vasile Avram: Era ofiţer naţional pentru UEFA şi observator …

Mircea Sandu: Şi acest individ al fotbalului românesc ne-a dat cu tifla şi s-a dus la FC Vaslui. Dacă îl prind pe aici îi rup picioarele. Nu de alta, dar m-a făcut de rîs, fiind un mare ratat în toate lucrurile.Mircea Sandu: Tudor si Deaconu nu mai au perspective. Hateganu, Avram si Istvan au perspective, dar cel mai de perspectiva este Radu Petrescu.
Vasile Avram: Nu e pe lista FIFA.
Mircea Sandu: O sa-l puneti pe lista FIFA.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite