Steaua vrea să sărbătorească titlul cu un spectacol de gală: meci între echipa din 2006, condusă de Oli, şi cea de acum

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Olăroiu are rezultate remarcabile în Orientul Mijlociu
Olăroiu are rezultate remarcabile în Orientul Mijlociu

Câştigarea titlului cu numărul 24, din istoria clubului, va fi sărbătorită cum se cuvine de stelişti, fie că e vorba de jucători, fie că e vorba de suporteri.

În încheierea actualului sezon, Mihai Stoica, managerul general al Stelei, încearcă perfectarea unui meci de gală între echipa Stelei din 2006, condusă de Cosmin Olăroiu, şi ce de acum, antrenată de Laurenţiu Reghecampf. Locaţia? "Arena Naţională", pe care steliştii vor să o umple.

"Înainte de ultima etapă, mi-aş dori să facem un joc pentru suporteri. Să fie un joc între Steaua 2006 şi Steaua 2013. Pentru asta trebuie să ne asigurăm că Olăroiu, pe care îl felicit pentru un nou titlu câştigat în carieră, poate să vină. Daca ar veni Olaroiu, restul s-ar rezolva de la sine Chiar am avut o discuţie cu Neşu şi cu Ogăraru. Ar fi o sărbătoare a steliştilor care se va desfăşura pe un stadion plin", a declarat managerul Stelei pentru Dolce Sport.

Echipa Stelei din 2006, care a ajuns în semifinalele Cupei UEFA îi avea în componenţă, printre alţii, pe Rădoi, Ghionea, Goian, Neşu, Ogăraru, Petre Marin, Dică, Boştină, Opriţa şi Nicoliţă.  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite