Steaua sfidează UEFA şi „joacă“ după propriile reguli. De ce poate fi exclusă campioana României din Europa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Steliştii îşi pot lua adio de la cupele europene dacă UEFA decide
Steliştii îşi pot lua adio de la cupele europene dacă UEFA decide

Deşi UEFA prevede că toate echipele care participă în cupele europene să lase liber accesul presei la primele 15 minute ale antrenamentelor oficiale, Steaua a ignorat acest regulament înaintea confruntării cu Vardar Skopje din preliminariile Ligii Campionilor.

Regulamentul UEFA, valabil pentru sezonul 2013/2014 al Ligii Campionilor, obligă cluburile participante în competiţie să lase antrenamentele oficiale, din preziua meciurilor, deschise minimum 15 minute şi să organizeze o conferinţă de presă la care să participe antrenorul şi cel puţin un jucător, informează Mediafax. În ciuda acestor prevederi clare, oficialii Stelei au interzis accesul presei la antrenamentul oficial dinaintea confruntării cu Vardar Skopje, declanşând un scandal uriaş atât în Macedonia, cât şi în România.

MM Stoica, managerul Stelei, a bruscat şi jignit un cameraman şi un reporter de la PRO TV, care încercau să surprindă imagini de la antrenamentul Stelei de la Skopje. Drept urmare, din cauza nerespectării regulamentelor UEFA, sunt şanse mari ca echipa campioană a României să fie exclusă din cupele europene. 

Partida Vardar-Steaua se dispută marţi seara, de la ora 21.45, urmând a fi transmisă în direct de PRO TV.

CITIŢI ŞI:

Valeriu Răchită trage de urechi mass-media din România: „Aţi creat un monstru de o perversitate fără limite!”

*Mihai Stoica explică de ce i-a înjurat pe ziarişti la Skopje: „Aşa e la stadion“. Managerul dă vina pe arestarea lui Gigi Becali pentru ceea ce s-a întâmplat. Sfatul lui Dinu: „Da-ţi două palme“

*EXCLUSIV Dumitru Dragomir a comentat ieşirea golănească a lui Mihai Stoica în Macedonia: „Presa nu-l va mai ierta de această dată, la fel ca în 2005“

Asociaţia Presei Sportive din România condamnă atitudinea lui Mihai Stoica

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite