Steaua, sancţionată de UEFA. Clubul a fost amendat pentru comportamentul cu presa şi incidentele din deplasarea cu Vardar Skopje

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Banner afişat de mebri ai Peluzei Sud Steaua la meciul cu Legia Varşovia FOTO Răzvan Păsărică
Banner afişat de mebri ai Peluzei Sud Steaua la meciul cu Legia Varşovia FOTO Răzvan Păsărică

UEFA a amendat Steaua pentru incidentele petrecute în deplasarea pe care roş-albaştrii au disputat-o cu Vardar Skopje în actualul sezon al cupelor europene.

Episoadele de la meciul Vardar Skopje - Steaua au atras penalizarea clubului roş-albastru, astfel încât UEFA a dictat o amendă de 15.000 de euro pentru torţele şi petardele introduse pe stadion de suporterii echipei din Ghencea care au făcut deplasarea la vremea aceea. Totodată, clubul a fost taxat şi pentru comportamentul cu presa, după ce nu a fost organizată conferinţa de presă înaintea meciului cu echipa macedoneană. 

Cu ultima penalizare plătită, Steaua are în ultimii opt ani un bilanţ de aproximativ 150.000 de euro de amenzi primite de la forul european şi trei etape cu terenul suspendat.
Între timp, roş-albaştrii îşi pregătesc debutul în grupele Champions League după o pauză de cinci ani. Astfel, echipa lui Laurenţiu Reghecampf va juca primul meci al acestei faze de competiţie cu Schalke 04, în deplasare, partidă programată pe 18 septembrie 2013.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite