Steaua, salvată de bară la Botoşani: ce a făcut vicecampioana înainte de a întâlni Manchester City

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hamroun
Hamroun

Până la confruntarea cu Aguero şi Yaya Toure (marţi, ora 21.45, Dolce Sport), bucureştenii şi-au măsurat forţele cu Fulop şi Matulevicius. Spre lauda lor, moldovenii au jucat cu mult curaj.

Plămadă a avut prima mare ocazie la Botoşani, ratând singur cu Niţă (6). Replica Stelei a venit prin Tudorie care a şters transversala (17). FC Botoşani a avut cea mai mare şansă de gol din prima repriză, şutul lui Roman zguduind bara porţii oaspeţilor (20). La pauză, echipele au intrat la cabine cu 0-0.

Simţind că se îngroaşă gluma, Reghecampf a făcut trei schimbări la pauză: Tudorie, Aganovici şi Ovidiu Popescu au ieşit, în locurile lor intrând Stanciu, Adi Popa şi Hamroun. Ultimul a deschis scorul, în minutul 50, la capătul unei faze la care a contribuit şi ultima achiziţie a Stelei, Florin Tănase, titularizat la Botoşani. De altfel, fotbalistul adus de la Viitorul a şi stabilit scorul final, 2-0, punctând în minutul 80.

FC Botoşani a încheiat partida în inferioritate numerică, după ce Vaşvari a văzut al doilea cartonaş galben (84).

Victoria a trimis Steaua pe primul loc după patru etape cu 9 puncte, în condiţiile în care vicecampioana are şi o restanţă. FC Botoşani rămâne pe 8 din 14 cu 3 puncte.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite