Steaua se destramă! După plecarea lui Pîrvulescu, un alt jucător e foarte aproape de a părăsi echipa din Ghencea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alexandru Bourceanu, împrumutat de Trabzonspor la Steaua până în vara anului viitor, are mari şanse să revină în campionatul turc încă din această iarnă.

Încheierea turului de campionat a creat o stare de incertitudine la Steaua, unde mai mulţi jucători sunt pe picior de plecare. Pîrvulescu a făcut-o deja, iar la uşă stă cu bagajele făcute şi Alexandru Bourceanu. Mijlocaşul de 29 de ani, împrumutat de Trabzonspor la Steaua până la vară, are mari şanse să revină la clubul turc încă din această iarnă. Motivul? Trabzonspor şi-a schimbat antrenorul, iar noul tehnician Ersun Yanal şi-l doreşte pe Bourceanu în echipă cât mai curând. În acest sens, formaţia din prima ligă turcă va solicita Stelei să-i dea drumul mijlocaşului.

Chiar dacă această informaţie a fost confirmată de presa din Turcia, Bourceanu nu a dorit să comenteze mutarea. "Nu ştiu dacă voi continua la Steaua din retur. Nu vreau să vorbesc despre asta acum. Merg în vacanţă şi vedem ce va fi din ianuarie."

Bourceanu a jucat doar 8 meciuri de când a revenit la Steaua, el fiind mai mult accidentat. Trabzonspor l-a cumpărat pe mijlocaş la începutul anului 2014 contra sumei de 1,3 milioane de euro. În afara lui Bourceanu, pe lista posibililor despărţiri de Steaua se mai află şi Arlauskis, Tănase sau Szukala.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite