Alertă la Steaua! Pintilii s-a accidentat azi. Reghecampf despre Jose Mourinho: "Este cel mai bun antrenor din lume!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laurenţiu Reghecampf, antrenorul echipei Steaua Bucureşti FOTO Cosmin Iftode
Laurenţiu Reghecampf, antrenorul echipei Steaua Bucureşti FOTO Cosmin Iftode

Laurenţiu Reghecampf a susţinut luni conferinţa de presă înaintea celui de-al doilea meci pe care Steaua îl va susţine în cadrul Grupei E Champions League, împotriva lui Chelsea Londra. Partida se va disputa marţi, începând cu ora 21.45, fiind televizat de TVR1 şi disponibil LIVETEXT pe adevărul.ro.

...despre Chelsea: „E o echipă puternică, pe care am întâlnit-o în Europa League. De data asta e altceva, au alt antrenor, cel mai bun din lume şi e altă competiţie. Sunt sigur că băieţii noştri vor fi mult mai hotărâţi şi mai concentraţi şi vor fi şi foarte mulţi fani, sperăm la un rezultat pozitiv. 

Vom trata altfel această partidă, din toată punctele de vedere: vom încerca să închidem mijlocul terenului, să blocăm jucătorii de bază. Ne dorim să lăsăm cât mai puţine spaţii, să fim foarte bine organizaţi şi să ne punem în valoare calităţile ofensive. Orice punct în această fază a competiţiei e foarte important, dar noi ne dorim să câştigăm. “.

...despre lotul Stelei: „Sunt anumite probleme, Pintilii a ieşit astăzi din antrenament. Sperăm să nu fie grav şi să îl avem până mâine seară, la ora meciului. Avem o problemă cu Tănase, care resimte o durere şi nu a participat decât la ultimul meci. În rest, sper că băieţii sunt pregătiţi pentru meci“.

...despre gazonul de pe Arena Naţională (după ce a plouat torenţial în ultimele două zile): „Nu ştiu cât e de problematic, am înţeles că va fi trasă copertina, sunt sigur că mâine seară nu vom avea dificultăţi cu gazonul. Sperăm ca noi să ne ridicăm la nivelul arenei şi la ce ne poate oferi ea“.

...despre meciul pierdut de Chelsea cu Basel (1-2): „Este dificil, nimeni nu s-a aşteptat ca Basel să câştige la Londra. Grupa s-a complicat. Ştim că Chelsea vine la Bucureşti să câştige, pentru ei efoarte important să se califice din această grupă. Dar vom încerca să facem faţă“.

...despre atuurile Stelei: „Avem o echipă puternică, omogenă, care poate face faţă. Din toate punctele de vedere Chelsea este superioară Stelei. Noi vom încerca să punem probleme prin forţa colectivă şi prin valoarea individuală a anumitor jucători. Sper să reuşim, la fel ca în primăvară“.

...despre Peluza Sud Steaua: „De acest lucru se va ocupa cineva, cu siguranţă ne vom întâlni, vom fi împreună şi vom încerca să facem o atmosferă cât mai bună. Acum nu e momentul să avem incidente, este păcat pentru parcursul echipei“.

Nicuşor Stanciu: „Suntem pregătiţi şi conştienţi de importanţa meciului. Ne-am antrenat foarte bine şi vom face un meci diferit faţă de cel de la Schalke 04“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite