Stadionul a amuţit: Accidentare teribilă în meciul dintre Sepsi şi ACS Poli. Jucătorii şi-au pus mâinile în cap

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un meci din etapa intermediară din play-out a oferit o fază terifiantă în urma căreia două maşini de salvare au pătruns pe gazon.

Fotbalul de astăzi s-a transformat într-o adevărată luptă, mai ales când vorbim despre echipele de nivelul Ligii I, cele mai multe dintre ele fiind rudimentare cu un joc bazat mai mult pe forţă.

Din păcate, uneori, contactele petrecute pe gazon provoacă urmări grave, iar astăzi, confruntarea dintre Sepsi şi ACS Poli a furnizat un moment de groază. În minutul 36, Kuku (Sepsi) şi Haruţ (ACS Poli) s-au lovit cap în cap, iar primii fotbalişti care au ajuns aproape de ei şi-au pus mâinile în cap. Imediat, două maşini de salvare au pătruns pe gazon. Mult mai şifonat a ieşit Haruţ, cel care a şi fost transportat la spital cu un guler cervical la gât.

În schimb, după ce şi-a revenit, Kuku a fost eliminat de arbitrul Marcel Bârsan, acesta considerând că fotbalistul gazdelor a fost de vină pentru această ciocnire violentă.

După primele informaţii oferite de Digi Sport, Haruţ e în afara oricărui pericol. „A ştiut să răspundă la toate întrebările clasice în aceste situaţii. La spital, vor continua investigaţiile. El va rămâne sub supravegherea doctorilor“, a declarat unul dintre medicii prezenţi pe stadion pentru sursa citată.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite