Sportivi de pe trei continente vor veni în Poiana Braşov pentru FIS Children Trophy, competiţie organizată de Federaţia Internaţională de Schi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei zile ne mai despart de startul competiţiei internaţionale de schi FIS Children Trophy. Poiana Braşov este pregătită, pentru al doilea an consecutiv, să găzduiască pe 19-20 februarie o întrecere sportivă dedicată copiilor U14 şi U16.

Anul acesta şi-au confirmat prezenţa la competiţie sportivi din Austria, Grecia, Franţa, Ungaria, Brazilia, Liban, Bulgaria şi România. Cea mai numeroasă delegaţie, exceptând ţara gazdă vine din Grecia şi numără aproximativ 30 de sportivi şi antrenori. Grecii au fost prezenţi şi anul trecut, încă de la prima ediţie a competiţiei şi s-au declarat impresionaţi atât de domeniul schiabil cât şi de condiţiile de cazare.

În 2018 au participat la concursul FIS Children Trophy în jur de 100 de schiori din zece ţări, unele dintre ele cu mare tradiţie în schiul alpin: Austria, Argentina, Brazilia, Bulgaria, Georgia, Grecia, Serbia, Turcia, Ungaria şi România.

Pentru delegaţiile care şi-au confirmat deja prezenţa, în conformitate cu standardele impuse de Federaţia Internaţională de Schi, Asociaţia de Turism Poiana Braşov, Primăria Municipiului Braşaov şi Ana Teleferic asigură cazare, masă şi respectiv transport pe cablu pe perioada concursului.

Pârtia de competiţie este Sub teleferic, iar ora de începere a întrecerilor de Slalom şi Slalom Uriaş este 9:30 în zilele de 19 şi 20 februarie.

Până acum, mai multe delegaţii şi-au anunţat deja intenţia de a sosi în Poiana Braşov cu 2-3 zile înainte de concurs pentru a se antrena. Pârtia desemnată de Comitetul de Organizare pentru antrenamente şi încâlzire este pârtia Ruia.

Ambasadorii competiţiei FIS Children Trophy sunt Ioan Valeriu Achiriloaie şi Ioan Gabriel Nan, cei mai reprezentativi schiori români din ultima perioadă.

Sponsorii competiţiei sunt: Husqvarna, Netbet, Total România, Tinmar, Media Galaxy, Omniasig Vienna Insurance Goup, Happy Tour, Orange, Teleferic Grand Hotel, Paste Băneasa, Stoica&Asociaţii, Ana Teleferic, Alpin Resort Hotel, Sensiblu, Ana Hotels şi Raiffeisen Bank.

FIS Children Trophy va continua să fie organizat în România până în anul 2022, fiind înscris încă trei ani în calendarului Federaţiei Internaţionale de Schi (FIS).

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite