Spectacolul produs la meciul cu Dinamo a dus galeria Petrolului, pe locul 7, în topul "Ultras of the week", pe plan mondial

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Galeria Petrolului Ploieşti, socotită cea mai frumoasă din ţară, la momentul actual, a făcut spectacol la meciul cu Dinamo, disputat în weekend.

Acest lucru i-a adus prezenţa un Top 10 "Ultras of the week", o ierarhie săptămănală, realizată la nivel mondial, pe baza coregrafiilor şi a spectacolului pe care îl oferă galeriile. Nu este pentru prima dată când meritele "lupilor galbeni" sunt recunoscute pe plan mondial, iar fanii Petrolului anunţă că vor face un show de neuitat la aniversarea de 90 de ani a clubului ploieştean.

"Galeria “Lupii Galbeni” apelează pe această cale la publicaţia dumneavoastră în ideea de a ne promova intenţiile legate de organizarea unei coregrafii grandioase care să aniverseze al 90-lea an de existenţă al clubului nostru iubit, F.C. Petrolul Ploiesti! În acest sens, suporterii doresc să realizeze un spectacol unic pe tot stadionul “Ilie Oană” în perioada apropiată, însă pentru împlinirea acestui deziderat este nevoie de susţinerea financiară a celor care iubesc Petrolul şi care apreciază realizările de tribună puse în scenă de suporterii din peluze. Astfel, aceştia din urmă au drept “plan de bătaie” identificarea şi atragerea a măcar 1.000 de prahoveni interesaţi să contribuie cu suma de 30 ron pentru realizarea unei coregrafii fără egal în România, “Petrolul – 90″. Evident, şi cei care doresc să contribuie cu o sumă mai mare sau mai mică decât acest plafon, stabilit aleatoriu şi entuziast, o pot face la Yell Wolf Pub, amplasat la Peluza I a arenei “Ilie Oană”, zilnic între orele 12.00 si 23.00, începand cu ziua de joi, 3 aprilie 2014. Cotizanţii vor fi înscrişi într-un tabel unde vor şi semna în dreptul sumei donate, lista înscrisilor urmând a fi actualizată la fiecare 48 de ore, pe site-ul doarpetrolul.ro, după ce în prealabil a fost scanată. Metoda adoptată se doreşte a contribui la înlăturarea oricăror dubii privind sumele colectate, totodată organizatorii acţiunii urmând să publice informaţii doveditoare despre destinaţia donaţiilor încasate. Cei care doresc să susţină realizarea coregrafiei prin donarea unor materiale necesare (vopsele, diluanţi, material textil etc…) o pot face contactându-ne în prealabil pe adresa predatav@yahoo.com. În semn de respect pentru efortul depus de cei interesaţi, la final se va organiza o tragere la sorţi, iar câştigătorul urmează să primească un cadou cu totul şi cu totul special cu ocazia acestui an aniversar"

Cu respect, Octav Preda, Asociaţia “Lupii Galbeni”. 

TOP 10, "ULTRAS OF THE WEEK"

1. Steaua Roşie, 2. Boca Juniors, 3. Aris Salonic, 4. FK Sarajevo, 5. Karlsruhe şi Kaiserslautern, 6. Lokomotiv Moscova şi Spartak Moscova, 7. Petrolul Ploieşti, 8. Korona Kielce, 9. Partizan Belgrad, 10. Nurnberg

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite