Situaţie ridicolă în Liga a II-a: în Seria I, play-off-ul pentru promovare riscă să se fi jucat fără absolut niciun rost

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din cele şase echipe, trei nu şi-au depus dosarul de licenţiere din start, renunţând la promovare. Acum, o a patra echipă e la un pas să rateze primul eşalon din motive administrative.

În Liga a II-a, haosul licenţierii a ajuns la dimensiuni colosale. În Seria I, din cele şase formaţii care sunt angrenate în play-off-ul pentru promovare, trei (Unirea Slobozia, ACS Berceni şi SC Bacău) nu şi-au depus dosare de licenţiere şi nu pot ajunge în Liga I.

Rapid a fost respinsă şi ea de Comisia de Licenţiere şi n-a mai atacat decizia! „Rapidiştii mai au timp până miercuri (n.r. – mâine) să facă apel şi poate vor să vină pe ultima sută de metri. Cât sunt în termen, e dreptul lor. Nu ştiu însă ce aşteaptă“, a declarat preşedintele Comisiei de Licenţiere, Viorel Duru.

Dacă Rapid n-ar lua licenţa, atunci, în locul ei, va promova Clinceni, alături de CSMS Iaşi.

Sâmbătă se face anunţul oficial

Nici în Seria a II-a lucrurile nu sunt clare. A apărut informaţia potrivit căreia CS U Craiova şi Gloria Bistriţa n-au luat licenţa. Oltenii nu sunt încă afiliaţi la FRF şi aşteaptă recomandarea UEFA în acest sens, în timp ce bistriţenii sunt în însolvenţă şi au probleme financiare. Viorel Duru va anunţa, sâmbătă, verdictul oficial în cazul tuturor echipelor din „B“.

Dacă CS U Craiova şi Gloria Bistriţa vor rămâne fără licenţe, atunci, alături de Târgu Mureş, va promova fie CSM Râmnicu Vâlcea, fie Metalul Reşiţa.

CITEŞTE ŞI:

*Cea mai dură luptă din ultimul deceniu: de câte puncte e nevoie ca să rezişti în Liga I şi la mâna cui poate ajunge Hagi

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite