Situaţia biletelor pentru meciul Steaua - Oţelul şi lista completă a preţurilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Steaua pregăteşte meciul cu Oţelul Galaţi, din cadrul sferturilor Cupei României. Partida se va juca joi, pe stadionul din Ghencea, începând cu ora 20.30.

Până în dimineaţa zilei de miercuri se vânduseră aproximativ 2.000 de bilete pentru meciul cu gălăţenii. Cel mai ieftin tichet costă 5 lei, iar deţinătorii de abonamente pot intra gratuit la partidă, însă cu toate acestea cele mai optimiste scenarii indică abia 6.000 de spectatori.

Coincidenţă sau nu, interesul scăzut pentru bilete vine după o perioadă considerată nefavorabilă campioanei României: echipa lui Laurenţiu Reghecampf ocupă ultimul loc în Grupa E Champions League, unde nu a reuşit nicio victorie şi se luptă pentru locul doi cu Petrolul Ploieşti, fiind la egalitate de puncte.

Peluza Sud, „interzisă“ pe stadion

După torţele aruncate în teren din Peluza Sud Steaua la meciul cu Petrolul Ploieşti, din Liga I, Comisia de Disciplină a Ligii Profesioniste de Fotbal a decis zona ca acele sectoare din stadion să fie închise pentru următoarele trei meciuri, iar clubul a primit o amendă de 40.000 de lei. Următoarele partide în care cei obişnuiţi cu Peluza Sud vor fi nevoiţi să urmărească meciul din alte zone ale stadionului sunt cu Astra Giurgiu (18 decembrie) şi Concordia Chiajna (12/13 februarie 2014).

Lista biletelor pentru meciul Steaua - Oţelul Galaţi

  • Peluze: 5lei
  • Tribuna a II-a: 10lei
  • Tribuna I: 15lei
  • Tribuna 0: 30lei
  • Fotolii: 50lei
  • Parcare: 50lei

Ştiri pe aceeaşi temă:

FOTO VIDEO Steaua - Petrolul. Suporterii „lupilor galbeni“ acuză că au fost bătuţi de forţele de ordine. Primarul Ploieştiului: „Fanii au fost provocaţi“. Jandarmeria dezminte informaţiile

FOTO Steaua - Petrolul: 1-1. „Lupii galbeni“ rămân în lupta pentru titlu

Reacţiile după egalul „smuls“ de Petrolul Ploieşti cu Steaua

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite