Simona Halep la Wimbledon: românca primeşte lovitură după lovitură în presa străină. Ce zic italienii de ea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Wimbledon se va desfăşura în perioada 29 iunie – 12 iulie. Puţini specialişti sunt de părere că jucătoarea din România va atinge performanţa de anul trecut, când a ajuns până în semifinale.

Dacă ziariştii americani de la „Sports Illustrated“ au concluzionat că „Halep e în criză“, nici omologii lor italieni nu sunt mai încrezători în privinţa şanselor Simonei la Wimbledon. 

Site-ul ubitennis.com, citat de ziare.com, a analizat situaţia jucătoarei din România. „Semifinalistă anul trecut, învinsă de Bouchard după ce a avut probleme fizice. Simona nu pare deloc într-o formă ideală: a fost învinsă de Mladenovici la Birmingham, în turul doi la Roland Garros, şi e departe, departe de forma ce i-ar permite să câştige un Grand Slam“, au scris italienii.

Nu poate fi ajutată de antrenori

Halep va aborda Wimbledon cu un nou staff tehnic, format din cuplul Darren Cahill şi Daniel Dobre. Nici unul dintre ei însă nu o va putea ajuta pe Simona în timpul unui meci de la Londra. Asta deoarece la turneele de Mare Şlem jucătorii nu pot cere intervenţia antrenorului în timpul partidelor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite