Simona Halep la US Open: un fost jucător cu 7 titluri de Grand Slam e uimit de Simona. Ce spune despre Pennetta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a ajuns, în premieră, în semifinalele de la US Open, jucând un tenis de cea mai bună calitate. Iar specialiştii sunt tot mai convinşi de valoarea sportivei din România.

Mats Wilander, fostul lider mondial în circuitul ATP, a câştigat French Open (3), Australian Open (3) şi US Open (1), iar acum analizează, zilnic, turneul de la New York pentru Eurosport, postul care transmite competiţia.

În avancronica duelului Halep – Pennetta, reprogramat după cum „Adevărul“ a explicat aici, sudezul de 51 de ani a vorbit la superlativ despre ocupanta locului 2 WTA. 

„Simona Halep poate fi agresivă, variază bine jocul şi se apără la fel de bine. Joacă un tenis ca şi cum ar fi un meci de şah, se deplasează bine în teren şi mereu e în poziţiile cele mai bune. Joacă într-o manieră inteligentă şi e o plăcere pentru mine să o văd jucând. Halep are un joc mai variat decât Victoria Azarenka şi Maria Şarapova, două jucătoare monotone“, a spus Wilander, citat de Digi Sport.

Întrebat dacă adversara Simonei din semifinale, Flavia Pennetta (Italia, 26 WTA) are şanse să câştige US Open, Wilander a răspuns: „Da, Flavia Pennetta poate câştiga US Open şi nu glumesc. Secretul ei e psihicul puternic“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite