Simona Halep la Toronto. Declaraţia care anunţă o toamnă fierbinte. Ea a explicat şi cum decurge relaţia cu managerul ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

La finalul meciului câştigat în trei seturi, cu scorul de 0-6, 6-3, 6-1 în faţa Agnieszkai Radwanska, Simona Halep a susţinut o conferinţă de presă în care a răspuns pe larg curiozităţilor ziariştilor din întreaga lume.

Simona a pus startul mai greoi pe seama unei încălziri încropite. Dimineaţa ploioasă a făcut totul mai complicat. Ea a spus că a schimbat tactica în mijlocul meciului. A început prea agresiv, a fost nevoită să construiască schimburi de mingi şi să o plimbe pe Radwanska pe teren. Apoi, a rcunoscut că turneul acesta e unul special pentru ea, deoarece a făcut-o să simtă că este din nou Simona de pe vremuri. ”Sunt foarte fericită de cum am luptat pentru în fiecare meci, deoarece am avut coborâşuri, multe aş putea spune în acest meci. De asemenea, a fost foarte greu pentru mine să stau concentrată după primul set. Dar am găsit o cale să lupt din nou, să fiu eu, deoarece îmi pierdusem încrederea în două luni. A fost foarte dificil pentru mine să stau acolo, să fiu concentrată, ssă fiu concentrată în fiecare meci. Aşa că acum m-am întors. Am reintrat în afaceri, aş putea spune. Şi acum mă simt minunat şi vreau să simt această stare în mine”, a declarat Simona.

Anul 2014 nu a fost prea bun

Ea a vorbit şi despre diferenţa dintre turneele WTA şi turneele de Grand Slam: ”Da, o întrebare bună, pentru că mereu vorbim de Grand Slam-uri ca de ceva foarte mare. Dar noi trebuie să luăm aceste turnee la fel ca pe oricare altele în care jucăm în fiecare săptămână, deoarece şi aceste turnee sunt destul de mari şi sunt ca nişte turnee de Grand Slam. Aici tu joci în primul tur cu jucători de top. Aşa că nu e mare diferenţă. Dar în mintea noastră credem că Grand Slam-urile sunt cele mai importante. Nu vreau să mă gândesc prea mult la asta, deoarece acest an nu a fost prea bun. Am crezut că voi repeta rezultatul de la Roland Garros din 2014, aşa că nu a fost prea bun. Dar, pentru mine acum, după o vacanţă lungă acasă, mi-am şters din minte tot şi mi-am spus că trebuie să joc fiecare meci, fiecare turneu şi dacă pot ajunge la fiecare turneu în semifinală sau finală, e bine. Aşa că nu mă mai gândesc la Grand Slam-uri”.

O altă întrebare a fost cea legată de colaborarea cu managerul ei, Virginia Ruzici, iar răspunsul e unul care-i face cinste Simonei: ”Virginia Ruzici a fost şi este o persoană foarte importantă pentru mine, a fost aşa din primul moment când m-a descoperit. Aveam 16 ani şi a fost foarte important pentru mine la acel moment ca o fostă campioană de Grand Slam să vină să mă ajute, să fie managerul meu. Nu vorbim prea mult despre tenis. Doar îmi spune câteva dintre experienţele ei legate de cum să joc finalele, marile finale, şi cum să joc marile turnee pe marile terenuri. Dar vorbesc zilnic cu ea. E o doamnă foarte drăguţă şi, desigur, ea mă întăreşte în anumite moment, de aceea chiar vreau să-i mulţumesc şi vreau să o păstrez alături de mine pentru toată cariera mea”, a mai spus Halep.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite