Simona Halep a plecat în America. Ce urmează pentru jucătoarea noastră şi ce spune ea despre posibilitatea de a deveni numărul 1 mondial

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a terminat vacanţa de vară şi a plecat în această dimineaţă către Statele Unite ale Americii, unde va participa la câteva turnee.

Halep va juca începând cu 31 iulie la Washinghton, într-un turneu la care mai participă Mladenovic, Stosur, Makarova, Bouchard sau prietena Monica Niculescu. E un turneu de încălzire înaintea celui de la Cincinnatti, unde concurenţa este mult mai acerbă. 

Acolo vor fi prezente primele zece jucătoare ale lumii, dar şi Viktoria Azarenka, care tocmai a primit un wild card din partea organizatorilor. 

După aceste două turnee, urmează hopul cel mare, ultimul Grand Slam al anului, cel de la US Open. Halep a vorbit azi despre posibilitatea de a deveni numărul 1 mondial. "Da, e o şansă, dar nu mă gândesc la asta. Merg acolo să văd cum joc pe hard şi apoi să joc la turneele mai mari. Vedem ce se întâmplă, e un vis al meu să fiu numărul unu, dar nu pot să mă pronunţ dacă sau când se va întâmpla", a spus Simona la aeroport.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite