Simona Halep la Miami: s-a anunţat ora meciului ei de astăzi cu Camila Giorgi. Va fi prima partidă a zilei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep poate bifa o performanţă, în premieră, la Miami, dacă va trece, astăzi, de o adversară pe care n-a mai întâlnit-o niciodată în circuitul WTA.

Simona Halep s-a calificat până acum de două ori, în turul III, la Miami, însă n-a depăşit niciodată această fază a competiţiei. În 2012, a fost eliminată de Marion Bartoli, iar un an mai târziu de Sara Errani.

Acum, constănţeanca de 23 de ani are o şansă mare de a ajunge, în premieră, în optimi, mai ales că următoarea ei adversară, Camila Giorgi (Italia, 37 WTA), porneşte cu şansa a doua în faţa Simonei, care n-a pierdut decât un singur meci în 2015. Singurele griji pentru Halep se leagă de două probleme despre care a vorbit chiar ea, cu 24 de ore înaintea jocului de astăzi: oboseala acumulată şi faptul că nu o cunoaşte foarte bine pe Giorgi, având în vedere că n-a mai întâlnit-o până acum.

Dacă a doua problemă a putut fi depăşită, în turul precedent, atunci când Halep a învins-o pe Vaidisova, de asemenea o adversară cu care a jucat pentru prima dată, în schimb, problema oboselii rămâne. Mai ales că au trecut doar câteva ore de la jocul pe care Simona l-a pierdut, la dublu.

Nici organizatorii nu i-au permis lui Halep să se odihnească mai mult, programând meciul ei de astăzi la ora 17.50, ora României. Va fi prima partidă a zilei, la Miami, şi va putea fi urmărită pe Dolce Sport şi în format livetext pe adevarul.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite