Simona Halep la Miami: adversară accesibilă pentru românca în finală, dacă va trece de Serena Williams

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Carla Suarez Navarro
Carla Suarez Navarro

Simona Halep poate bifa o performanţă formidabilă: să cucerească două trofee consecutive la turneele Premier Mandatory. Practic, cea mai mare provocare în acest sens va fi eliminarea liderului mondial în semifinale, fiindcă apoi, în finală, constănţeanca de 23 de ani ar avea o adversară accesibilă.

Cine a spus că meciul Halep - Williams e „Finala din semifinale“, la Miami, a avut dreptate! Partida se va disputa, în noaptea de joi spre vineri, de la ora 04.00, iar cine se va impune va fi favorită în finala de sâmbătă.

Asta deoarece acolo o va întâlni pe Carla Suarez Navarro (Spania, 12 WTA). Aceasta a eliminat-o pe Andrea Petkovici (Germania, 10 WTA), în prima semifinală, scor 6-3, 6-3, după un meci de o oră şi 27 de minute.

Bilanţul confruntărilor dintre Halep şi Navarro e de 5-4 în favoarea jucătoarei din România, însă acest scor strâns ascunde un detaliu important: în patru din ultimel cinci jocuri duse până la capăt pe teren - în 2014, la Roma, Halep s-a retras înainte de meci - constănţeanca de 23 de ani a fost victorioasă.

Ultimul succes obţinut de Simona în faţa lui Carla Suarez Navarro a venit acum două săptămâni, în sferturi, la Indian Wells, scor 5-7, 6-1, 6-1.

Ultima dată când jucătoarea din Spania a bătut-o pe Halep pe teren a fost, în 2013, în turul I, la Roland Garros, scor 3-6, 6-2, 6-2.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite