Simona Halep, în finală la Indian Wells! Când va avea loc meciul cu Jelena Jankovici

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep FOTO AP
Simona Halep FOTO AP

Simona Halep s-a calificat în finala Indian Wells, după ce Serena Williams a abandonat partida dinainte de a începe. Simona va juca împotriva Jelenei Jankovici şi porneşte cu două avantaje mari.

În primul rând, Simona Halep o conduce pe Jelena Jankovici cu 3-1 la meciuri directe. Ea a pierdut doar prima partidă, la US Open, în 2010, dar şi-a luat revanşa la Bruxelles (2012), Roma (2013) şi Australian Open (2014). În plus, Halep a avut mai mult timp de odihnă, ca urmare a abanadonului Serenei Williams, în vreme ce Jankovici a jucat un meci de trei seturi în semifinale, contra Sabinei Lisicki. (PE CINE A BĂTUT JANKOVICI CA SĂ AJUNGĂ ÎN FINALĂ)

Pentru Simona, o victorie în faţa Jelenei i-ar aduce cel mai important trofeu al carierei, pentru că Indian Wells face parte din categoria Premier Mandatory, care vine imediat după Grand Slamuri şi Turneul Campioanelor.

Halep a câştigat până acum doar competiţii dintr-o categorie inferioară, adică Premier 5 (Doha, Dubai) sau mai jos. Ea a mai ajuns o dată într-o finală Premier Mandatory, la Madrid, dar a pierdut în faţa Şarapovei. 

Partida dintre Simona Halep şi Jelena Jankovici va avea loc duminică seara, de la ora 20.00, va fi transmisă în direct de DolceSport şi va putea fi urmărită în format livetext pe adevarul.ro

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite