Simona Halep a dezvăluit detaliile contractului pe care îl are cu Darren Cahill. Cum explică ieşirile la adresa fostrului său antrenor, Victor Ioniţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep este antrenată de la începutul acestui an, cu acte în regulă, de australianul Darren Cahill, unul dintre cei mai buni tehnicieni din tenis.

Într-un interviu acordat pentru emisiunea "Garantat 100%", realizat în luna decembrie şi difuzat aseară, ea a dezvăluit detalile colaborării cu Darren Cahill. "Vrem să continuăm atâta timp cât ne simţim bine împreună, în colaborarea noastră. E foarte complex cum mă ajută. Tehnic mă învaţă mult, tactic enorm, partea tactică fiind acum lucrul cel mai important. El trebuie să analizeze adversarele. Darren are o tabletă prin care studiază tot, şi în ce mă priveşte pe mine şi pe adversara mea. E foarte deschis şi cu mine şi cu echipa mea”, a spus Simona.

Ea a vorbit şi despre ieşirile pe care le-a avut la adresa antrenorului Victor Ioniţă, în unele meciuri de anul trecut, când îi reproşa că nu o aplaudă. Ea a spus că regretă toate acele ieşiri şi că şi-a cerut scuze după meciuri, iar cei din echipă au înţeles-o. ”Mi-am cerut scuze întotdeauna după meci. Sunt momente în care te crezi singur şi ceri ajutor de pe margine. Am nevoie de oameni. Am nevoie să simt că şi ei resimt presiunea, dar de fapt, eşti singur. Am reacţionat urât şi am greşit de multe ori. Dar cei din echipa mea, mă înţeleg”, a explicat ea.

S-a stabilit ora primului meci al Simonei din 2016. Partida se vede şi în România

FOTO Simona Halep a avut o apariţie apreciată la petrecerea jucătoarelor de la Sydney, unde a impresionat prin eleganţă

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite