Halep şi secretul revenirii senzaţionale pe care a avut-o în meciul cu Vinci. Ce se întâmplă în aceste momente în cariera jucătoarei noastre

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep a avut un meci extrem de greu împotriva italiencei Roberta Vinci, de care a trecut în trei seturi în turul al doilea al turneului de la Madrid.

”A fost un meci greu. A fost 5-2 scorul împotriva mea, în setul trei. Nu m-am gândit foarte mult că voi pierde, m-am gândit că trebuie să stau punct cu punct, să dau tot ce pot ca să revin şi să rămân pozitivă, ceea ce am şi făcut. Mă bucur foarte mult că am reuşit să câştig”, a declarat Simona Halep, pentru Digi Sport, după ce a învins-o pe Roberta Vinci, cu 6-3, 2-6, 7-6(2).

Cea mai bună jucătoare din România a lăsat de înţeles că revenirea în faţa italiencei se datorează şi faptului că a făcut progrese din punct de vedere mental.

Lucrez la partea mentală, încercă să fiu cât se poate de pozitivă, indiferent de situaţia în care mă aflu în meci. Tot ce pot să spun este că mă bucur foarte mult că am ajuns în acest mod de a fi pe teren şi sper să păstrez această stare pentru că mă ajută foarte mult”, a mai zis Halep, care nu este singura jucătoare calificată în optimile de finală ale turneului Premier Mandatory din capitala Spaniei. Sorana Cîrstea, dar şi partenera ei de la dublu, Irina Begu, au ajuns şi ele în următoarea fază a competiţiei de la Madrid.

În optimi, Simona Halep va juca împotriva australiencei Samantha Stosur

VIDEO Vezi AICI rezumatul meciului dintre Simona Halep şi Roberta Vinci. Lovituri fabuloase care au făcut diferenţa

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite