Simona Halep la Cincinnati: cum a reacţionat românca după un nou eşec cu Serena şi cum a fost consolată de aceasta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep a pierdut finala de la Cincinnati, scor 3-6, 6-7, după o oră şi 41 de minute de joc. După meci, vizibil emoţionată, ea a luat microfonul pentru a face câteva declaraţii. Românca a avut parte de o surpriză plăcută, atunci când i-a venit rândul lui Williams să vorbească.

Simona Halep a pierdut a doua finală în ultimele două săptămâni la capătul unui meci palpitant pe care „Adevărul“ vi l-a oferit aici.

Imediat după încheierea duelului cu Serena Williams, constănţeanca de 23 de ani a fost rugată de organizatori să vorbească în faţa publicului.

„A fost senzaţional să joc prima mea finală aici. Vreau să o felicit pe campioana pentru că e o campioană cu adevărat. Sunt sigură că poate câştiga şi la US Open şi să realizeze Grand Slam. Pentru mine, a fost o săptămână fabuloasă. Sper să mă întorc aici şi anul viitor şi să am, din nou, un parcurs bun“, a declarat jucătoarea care, începând de astăzi, va urca pe locul 2 WTA.

Halep a fost aplaudată şi de Serena Williams în momentul în care aceasta a preluat cuvântul: „Îi mulţumesc Simonei pentru că a jucat atât de bine. Ca de obicei, e o sportivă în adevăratul sens al cuvânutului. A fost o onoare să joc împotriva ei în această finală“.

CTP explică de ce nu vrea să fie antrenorul Simonei Halep

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite