E oficial: Halep a anunţat că nu va participa la Jocurile Olimpice de la Rio

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a anunţat vineri pe pagina sa de Facebook că nu va participa la Jocurile Olimpice de la Rio. Jucătoarea română de tenis a indicat drept motiv al deciziei sale îngrijoarea faţă de pericolul pe care îl poate implica virusul Zika.

”Regret să vă anunţ că am decis că nu voi participa la Jocurile Olimpice de la Rio”, astfel şi-a început Halep postarea de vineri. Aceasta a informat că hotărârea a fost luată după mai multe discuţii cu cei apropiaţi dar şi cu cadre medicale. ”După numeroase discuţii cu medici şi familia, am ajuns la concluzia că riscurile sunt mult prea mari pentru cariera mea sportivă şi pentru sănătatea mea, mai ales ca femeie. Familia este mult prea importantă pentru mine, nu pot risca să nu îmi pot clădi una proprie, după încheirea carierei în tenis”, a adăugat Simona Halep. 

"Mai departe, tenismena română a precizat că deşi regretă circumstanţele, speră ca şi Comitetul Olimpic şi Sportiv Român şi românii să respecte decizia ei. ”Le urez succes tuturor participanţilor, în special delegaţiei noastre”, îşi încheie Halep mesajul.

Jocurile Olimpice de la Rio vor avea loc în perioada 5-21 august.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite