Simona Halep: „A fost un turneu extraordinar. Sunt foarte bucuroasă că am reuşit“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tenismena romancă Simona Halep, câştigătoare a Turneului Campioanelor de la Sofia, a declarat duminică, la finalul competiţiei, că întregul turneu a fost unul extraordinar pentru ea şi că este foarte bucuroasă pentru reuşita sa, informează Agerpres.

„A fost un turneu extraordinar pentru mine. Am dorit foarte mult să îl câştig şi sunt foarte bucuroasă că am reuşit”, a declarat sportiva, în varsta de 22 ani, potrivit site-ului WTA, imediat după finala cu australiana Samantha Stosur, învinsă de Halep cu 2-6, 6-2, 6-2.

„Am fost un pic nervoasă la începutul meciului, iar Samatha a jucat foarte bine în primul set, m-a dominat. Am avut şi ceva dureri la un picior, dar am revenit în setul al doilea am reuşit să revin şi am vrut doar să lovesc bine mingea şi să câştig finala”, a declarat Simona Halep, care până în prezent şi-a trecut în palmares şase turnee WTA.

Tenismena a dorit să adreseze mulţumiri atât familiei, precum şi celorlalte persoane care au fost alături de ea în ultima săptămână.

„Vreau să le mulţumesc tuturor celor care m-au susţinut săptămâna aceasta, m-au ajutat foarte mult. Vreau să mulţumesc echipei mele, prietenilor, familiei şi, bineînţeles, lui Ilie Năstase, care a venit să mă susţină", a spus Simona Halep.

Ilie Nastase, prezent la meciul tenismenei românce, a felicitat-o pe Simona Halep pentru victoria obţinută. „E prima oară când ajung la Sofia după 51 de ani, aveam 16 când am fost prima dată. Este extraordinar că Simona încheie anul cu o vitorie atât de importantă. Cu siguranţă îi va da încredere pentru competiţia de anul viitor, din Australia”, a declarat Ilie Năstase.

Tenismena româncă a mai spus că îşi doreşte să joace la fel de bine şi anul viitor, dar pentru moment are nevoie de o pauză.

„Vreau să mă bucur de acest moment şi să merg în vacanţă, să mă relaxez. Sper să joc la fel de bine şi anul viitor şi să încep bine în Australia. Anul viitor va fi dificil, pentru că trebuie să îmi apăr punctele pe care le-am câştigat. Am luat multe titluri anul acesta, am jucat bine şi vreau să mă bucur în continuare de tenis şi să mă simt bine”, a mai spus Simona Halep.


Citeşte şi:

Ascensiunea magnifică a Simonei Halep a uimit toată planeta: pe hard, iarbă sau zgură, puţine jucătoare i-au făcut faţă în 2013

Succesul înregistrat de Simona Halep la Sofia într-o finală de turneu WTA este al şaselea în acest an. Aceste performanţe îi dau tot dreptul celei mai bune jucătoare de tenis din ţară să spere că va deveni sportivul anului 2013 în România.

Nimeni nu-i stă în cale: Simona Halep a jucat încântător cu Stosur, în finala de la Sofia şi a câştigat Turneul Campioanelor

Finala Turneului Campioanelor de la Sofia a fost un deja-vu pentru suporterii români. La fel ca în semifinale, contra Anei Ivanovici, Halep a pierdut primul set, dar a revenit incredibil şi le-a câştigat pe celelalte două, adjudecându-şi al şaselea trofeul WTA în 2013.

Halep dezvăluie care a fost momentul psihologic al semifinalei cu Ivanovici la Turneul Campioanelor de la Sofia

Simona Halep a avut o revenire de senzaţie în semifinala cu Ana Ivanovici de la Sofia. Românca a explicat după meci care a fost secretul acestei răsturnări incredibile de scor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite