Sibiul „fierbe“ în plină iarnă: Gigi Becali îi ţine pe localnici cu sufletul la gură. Anunţul făcut în privinţa meciului de cupă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Teoretic, miercuri, de la ora 18.30, ar trebui să se joace partida Hermannstadt – FCSB din sferturile Cupei României. Practic, bucureştenii ameninţă că nu vor intra pe teren.

După o iarnă relativ blândă, România e acoperită, în aceste zile, sub zăpadă, iar temperaturile extreme fac aproape imposibilă orice activitate sportivă în aer liber.

În ultimele două zile, două partide, una din Liga I şi alta din Cupa României, au fost amânate din cauza condiţiilor meteo. Iar la cum stau lucrurile în acest moment, nu se ştie dacă restul partidelor din competiţia KO, programate pentru miercuri şi joi, se vor juca sau nu.

La Sibiu, gazdele aşteaptă cu nerăbdare întâlnirea cu FCSB, însă Gigi Becali a spus că echipa sa a luat în calcul, inclusiv varianta refuzului de a intra pe teren!

„L-am întrebat pe Argăseală ce se întâmplă dacă nu mergem la meci şi pierdem cu 3-0. Mi-a zis că riscăm să avem probleme, să se spună că desconsiderăm competiţia. În plus, Burleanu e duşmănos şi controlează comisiile de la FRF. Poate ne depuncta, la răutatea pe care o are. Am vrut să mergem cu copiii. Am zis să se ducă să joace. Ştiu că joacă titularii. Dică a decis să joace cu oamenii de bază, că avem timp de refacere până la meciul din Liga I. Le-am zis să nu riscăm să jucăm, dacă e vreme urâtă. Nu ştiu exact dacă vor juca. Să hotărască atunci!“, a afirmat Gigi Becali.

Preşedintele celor de la Hermannstadt, grupare de liga a doua, are însă o altă variantă, potrivit Telekom Sport.

„Vremea e în regulă, e rece, dar nu mai ninge. Nu e zăpadă mare pe teren, sunt 10 centimetri. Suntem la stadion să decidem ce facem: punem folie sau îl curăţăm mâine şi lăsăm zăpada ca să nu îngheţe. Trebuie să se joace mâine, am făcut un efort mare să luăm nocturnă mobilă. Ne e imposibil să aducem iar (n.r. – a costat închirierea aproximativ 50.000 de euro). Am discutat cu Stoica, Argăseală, dar vom juca...Nu e cod portocaliu. Ne vom da tot interesul pentru a se putea juca fotbal“, a declarat Teodor Birţ.

Cupa României, sferturi

Marţi

Gaz Metan – Astra 20.30

Miercuri

Hermannstadt – FCSB 18.30

FC Botoşani – CSMS Iaşi 21.15

Joi

CS U Craiova – Dinamo 20.30

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite