Serena Williams câştigă finala de la US Open şi ajunge la al 18-lea titlu de Mare Şlem

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătoarea de tenis Serena Williams, numărul 1 WTA, a învins-o sâmbătă cu 6-3, 6-3 pe daneza Caroline Wozniacki în ultimul act de la US Open, reuşind să câştige pentru a şasea oară acest trofeu.

Americana Serena Williams a avut nevoie doar de o oră şi 15 minute pentru a trece de Wozniacki. Prin prestaţia sa, şi-a confirmat statutul de cea mai bună jucătoare de tenis din ultimii ani Acesta a fost al 18-lea titlu de Mare Şlem pentru Serena Williams, al şaselea la New York, după opt finale) jucate.

În vârstă de 33 de ani, americanca realizează un nou record în competiţiile de tenis, după ce deţinea această performanţă la egalitate cu colegul său de la proba masculină, elveţianul Roger Federer.

Prin performanţa de sâmbătă, Serena Williams a ajuns la al 63-lea titlu din carieră şi al şaselea în acest an, potrivit WTA.

Simona Halep a părăsit US Open în cel de-al treilea tur al turneului american, fiind eliminată de croata Mirjana Lučici-Baroni, în vârstă de 32 de ani.

Proba de dublu feminin a fost câştigată de perechea Ekaterina Makarova/ Elena Vesnina, jucătoare care au trecut de perechea Marina Hingis/ Flavia Pennetta în două trei seturi: 2-6, 6-3, 6-2.

De asemenea, proba de dublu masculin a fost câştigată de americanii Bob şi Mike Bryan, cei doi cucerind cel de-al 100-lea titlu din cariera lor, după victoria de duminică, 6-3, 6-4, în faţa cuplului spaniol Marcel Granollers/Marc Lopez, după 1 oră şi 20 minute de joc.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite