Serena Williams a vorbit despre Simona Halep şi Angelique Kerber. Ce crede americanca despre schimbarea de pe locul 2 din topul tenisului feminin

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Serena Williams
Serena Williams

Angelique Kerber este jucătoarea începutului de an în tenisul feminin, ea reuşind să o învingă în finala de la Australian Open pe Serena Williams şi să treacă astfel pe locul 2 în clasamentul WTA.

Kerber i-a luat locul Simonei Halep, care a fost a doua jucătoare a lumii timp de aproape un an. Despre acest lucru a vorbit chiar şi Serena Williams într-o conferinţă de presă. 

"Cred că Angelique merită să o întreacă pe Simona. A avut o lună grozavă. A jucat finala la Brisbane, a câştigat Australian Open. Am fost surprinsă când am aflat că a trecut peste Simona, dar sunt bucuroasă pentru ea", a spus Serena, conform ziare.com. Apoi, ea a completat mai în glumă, mai în serios. "Oricum, trebuie să fiu atentă, pentru că după locul doi, urmează locul 1", a mai spus americanca. 

Serena Williams are însă un avans considerabil în fruntea clasamentului WTA şi nu poate fi depăşită nici dacă nu mai câştigă un meci timp de câteva luni.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite