Sepsi cere măsuri radicale după derapajele xenofobe de la meciul cu Farul. Attila Hadnagy: „Nu mai pot şi nu mai accept! Ne retragem şi gata!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO gsp.ro
FOTO gsp.ro

Farul Constanţa a învins-o pe Sepsi Sf. Gheorghe, scor 1-0, în etapa cu numărul 4 din Liga 1. Attila Hadnagy (40 de ani), directorul general al covăsnenilor, cere sancţiuni aspre împotriva derapajelor xenofobe de pe stadioane, informează gsp.ro.

În minutul 18 al meciului Farul - Sepsi, galeria dobrogenilor a apelat la scandări xenofobe: „Afară, afară cu ungurii din ţară!”. Derapajele s-au repetat şi în partea secundă, iar oficialii covăsneni au ajuns la capătul răbdării. 

Attila Hadnagy, după derapajele xenofobe din Farul - Sepsi: „A ajuns să ne fie frică să jucăm”

„Înainte de toate, felicit Farul pentru victorie. Am jucat bine, dar ei au câştigat. Se întâmplă, ăsta-i fotbalul. Însă cu xenofobia nu mai pot! Nu mai accept! Domnilor, a ajuns să ne fie frică să jucăm cu echipele cu galerii puternice. 

Îi felicităm pentru fani, dar să-şi susţină echipa, nu să ne dea pe noi afară din ţară. Pe Niczuly l-au făcut în toate felurile, au aruncat cu de toate în el, cu suc si altele. Gata! Nu mai acceptăm! Vă deranjăm cu ceva? Ne retragem şi gata. 

Cu ce-am greşit? Să ne zică nouă cineva că a fost tratat urât la Sfântu Gheorghe. Nimeni nu o să spună asta, pentru că la noi lumea nu are grija altora. Reprezentăm România! La tragerea la sorţi din Europa a scris Sepsi Sf. Gheorghe (ROU). Suntem din România! Sfântu Gheorghe e în România. 

Arbitrii să fie mai atenţi şi la ce e în tribune. Să oprească meciurile. Orice pas de pe banca noastră e văzut, dar nenorocirile din tribune nu le aude chiar nimeni? Cerem sancţiuni aspre! Aşa nu se mai poate. Mereu am tăcut, însă nu mai putem aşa”, a spus Attila Hadnagy, directorul general al lui Sepsi. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite