CM 2014. Selecţionerul Franţei, despre calificarea în optimile de finală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O susţinătoare a Franţei FOTO AFP
O susţinătoare a Franţei FOTO AFP

Franţa a încheiat ultimul meci din grupa E, cel cu Ecuador, cu o remiză albă, rezultat suficient pentru a se califica în optimile de finală ale Campionatului Mondial din Brazilia.

Citeşte toate ştirile de pe adevarul.ro despre CM 2014

„Uneori este greu să câştigi. Dar am avut câteva ocazii. Portarul a avut câteva intervenţii reuşite, dar am şi tras peste poartă. Uneori, când avem mai puţine ocazii, marcăm. Ne-a lipsit eficacitatea, dar am jucat bine. Terminăm primii în grupă, suntem calificaţi în optimi, totul este perfect. Este important ca toţi jucătorii să aibă ritm. Acum avem cinci zile la dispoziţie pentru optimile cu Nigeria. Înainte de acest meci, savurăm calificarea în optimi“, a declarat selecţionerul Didier Deschamps, potrivit „L'Équipe“.

Franţa s-a calificat în optimile de finală din poziţia de lider al grupei E (7 puncte), fiind urmată de Elveţia (6p), Ecuador (4p) şi Honduras (0p). În următoarea fază a competiţiei, „cocoşii galici“ vor întâlni reprezentativa Nigeriei (30 ounie, 19.00, Brasilia), iar cealaltă calificată din grupă, Elveţia, va înfrunta Argentina (1 iulie, 19.00, Sao Paulo).

Ştiri pe aceeaşi temă:

VIDEO Shaqiri duce Elveţia în optimi, după hat-trick-ul în partida cu Honduras. Franţa, prima în grupă deşi a făpcut doar egal în faţa Ecuadorului

VIDEO Argentina şi Nigeria s-au calificat în optimi. Messi a reuşit o „dublă“, Iran a înscris primul său gol

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite