CM 2014. VIDEO Shaqiri duce Elveţia în optimi, după hat-trick-ul în partida cu Honduras. Franţa, prima în grupă, deşi a făcut doar egal în faţa Ecuadorului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elveţianul Shaqiri a reuşit o triplă în meciul împotriva Hondurasului şi a calificat echipa sa în optimi. FOTO: Reuters
Elveţianul Shaqiri a reuşit o triplă în meciul împotriva Hondurasului şi a calificat echipa sa în optimi. FOTO: Reuters

Reprezentativele Franţei şi Elveţiei s-au clasat pe primele două locuri în grupa E a Cupei Mondiale şi s-au calificat în optimile competiţiei, după meciurile disputate, miercuri, cu Ecuador, respectiv Honduras.

Elveţia a reuşit să învingă reprezentativa Hondurasului prin cele trei goluri marcate de jucătorul lui Bayern Munchen, Shaqiri. Elveţianul a punctat în minutele 6, 31 şi 71.

În urma victoriei în faţa selecţionatei din zona Americii Centrale, reprezentativa antrenată de Ottmar Hitzfeld s-a calificat în optimi unda va întâlni Argentina, echipă care a câştigat grupa F.

Echipele de start:

Honduras: Valladares – Beckeles, Bernardez, Figueroa, Garcia – Claros, W. Palacios, O. Garcia, Espinoza – Bengtson, Costly;

Antrenor: Luis Suarez;

Elveţia: Benaglio – Lichsteiner, Djourou, Schar, Rodriguez – Behrami, Inler – Shaqiri, Xhaka, Mehmedi - Drmic;

Antrenor: Ottmar Hitzfeld.

Vezi rezumatul meciului Honduras-Elveţia aici.

Franţa era deja calificată încă dinainte de disputarea acestei partide, în urma victoriilor obţine în faţa selecţionatelor Hondurasului şi Elveţiei, în timp ce Ecuadorul spera la o Victoria în faţa celor din Hexagon, coroborată cu un rezultat de egalitate în meciul dintre Elveţia şi Honduras.

Confruntarea între reprezentativele Franţei şi Ecuadorului a fost una echilibrată, ambele echipe având şanse de a marca, însă portarii au fost în formă. În minutul 50 jucătorul dus-american Antonio Valencia a fost eliminat după o intrare cu talpa.

Vezi aici rezumatul meciului Franţa - Ecuador

Echipele de start:

Ecuador: Dominguez – Paredes, Guagua, Erazo, Ayovi – Valencia, Minda, Noboa, Montero – Arroyo, Valencia.

Antrenor: R. Rueda

Franţa: Lloris – Sagna, Koscielny, Sakho, Digne – Pogba, Schneiderlin, Matuidi – Sissoko, Benzema, Griezmann.

Antrenor: D. Deschamps

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite