Secretul vieţii lui Gigi Becali! Cine e de fapt soţia patronului de la Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Becali Gigi

Patronul echipei Steaua, Gigi Becali, fost europarlamentar, este un familist convins şi nu există duminică în care să nu calce pragul unei biserici. La fel de credincioasă este şi soţia acestuia, Luminiţa, o femeie discretă, cu 12 ani mai mică decât soţul ei.

Puţini sunt cei care ştiu că Luminiţa este de fapt verişoară de gradul trei cu soţul său, astfel de legături fiind destul de frecvente la machidoni. "Bunicii noştrii au stat în aceeaşi casă, suntem rude de gradul trei, dar asta contează mai puţin", a fost singura referire pe care Becali a făcut-o acum ceva timp, în treacăt, la o emisiune televizată. Luminiţa îl ştie pe Becali de când ea avea 14 ani, iar el 26 de ani, şi de atunci familiile lor au pus la cale căsătoria dintre ei. Doamna Becali e o femeie de casă, care se îngrijeşte de educaţia şi creşterea celor trei fete ale cuplului, Teodora (21 ani), Alexandra (20 ani) şi Cristina (16 ani). Ea a refuzat orice apariţie publică, cu excepţia evenimentelor la care participă alături de soţul ei. La nunţi şi botezuri, Luminiţa (45 ani) priveşte îngăduitoare cum Gigi rupe ringul de dans, lăsându-l pe acesta să se dezlănţuie.

Citeşte şi: 

Povestea neştiută a marii campioane Lia Manoliu, decedată neaşteptat la nici 66 de ani. Refugiată şi senatoare pe listele Frontului Salvării Naţionale

Cum şi-a bătut joc Nicolae Ceauşescu de marea atletă Viorica Viscopoleanu

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite