Scena sărutului la Steaua: moment de tandreţe oferit de Meme şi Reghe după jocul cu Astra

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Steaua a încheiat un an, 2013, în care a pierdut un singur meci în competiţia internă. Momentul a fost sărbătorit tandru de Mihai Stoica şi Reghecampf.

Meciul de sâmbătă dintre Astra şi Steaua, scor 1-1, a fost ultimul din Liga 1 din aces an. Remiza le menţine pe Astra şi pe Petrolul în fruntea clasamentului, însă roş-albaştrii au două restanţe, cu Universitatea Cluj şi Concordia Chiajna, ambele pe teren propriu. Cu şase puncte din aceste jocuri, programate în februarie, Steaua ar strânge 45 de puncte, în vreme ce Astra şi Petrolul ar rămâne cu 42, respectiv 40 de puncte.
Steaua a jucat 32 de meciuri în Liga I  în 2013, bifând 20 de victorii, 11 remize şi un singur eşec, cu Viitorul Constanţa. În partida amintită, Steaua a fost suspectată că a cedat deliberat, un gest de curtoazie al lui Gigi Becali faţă de naşul Gică Hagi. Steaua a câştigat şi meciurile din Cupa României şi Supercupă, fiind învinsă în 2013 doar de Ajax, Schalke şi Chelsea (de trei ori) în jocurile oficiale. Finalul partidei de la Giurgiu a fost sărbătorit cu un sărut „prin gard” între Mihai Stoica şi Reghecampf, antrenorul fiind eliminat de pe banca tehnică de arbitrul Istvan Kovacs, ca urmare a protestelor lui „Reghe”. 
Problema Stelei din acest sezon o reprezintă însă egalurile din campionat, 5 la număr, ce conferă un plus de suspans în privinţa disputei pentru prima poziţie, mai ales că Astra şi Petrolul se laudă cu întăriri masive în această iarnă.

Ce se întâmplă la Steaua
Întrebarea numărul 1, la care Mihai Stoica a oferit un răspuns cu mai multe variante, vizează contractele lui Tătăruşanu şi Bourceanu, fotbalişti cărora le expiră angajamentele în vară. „Steaua le-a oferit contracte noi. Dacă nu le acceptă, rămân la noi până în vară sau se transferă la alte echipe”, a explicat evaziv managerul. În afara celor doi, din Ghencea vor pleca în această iarnă jucătorii care nu s-au întâlnit prea des cu mingea într-un cadru oficial: Nikolici, Mihai Costea, Răduţ sau Doru Bratu. Gardoş şi Latovlevici vor fi vânduţi în cazul unor oferte de nerefuzat, iar Piovaccari e cerut înapoi de Sampdoria. La capitolul achiziţii, deocamdată doar vorbe. „Am primit acceptul lui Gigi Becali pentru a aduce doi fotbalişti de mare valoare”, a afirmat Meme. 


Ce se întâmplă la Astra
Meciurile cu Steaua au scos la suprafaţă marea problemă a Astrei: apărarea. Patronul Ioan Niculae a anunţat că vor fi aduşi patru fotbalişti, dintre care doi sau chiar trei sunt de profil defensiv. Printre cei „sacrificaţi” ar putea fi Valerică Gpman. Fundaşul preferat al lui Piţurcă n-a fost inclus în lotul pentru meciul de sâmbătă cu Steaua, pe motive disciplinare. "Găman a mai avut ieşiri nesportive, din laşitate. La un meci cu Universitatea Cluj a dezertat şi a înjurat în direcţia staff-ului tehnic. A făcut asta pentru că nu era titular şi nu mi se pare normal. Dacă se dovedeşte că a făcut ceva, va suporta nişte sancţiuni foarte drastice. Am auzit şi eu nişte lucruri, mă voi interesa şi vom vedea", a spus Ioan Niculae la DigiSport.


Ce se întâmplă la Petrolul
Preconizata sosire a lui Adrian Mutu nu e singura noutate. Clubul ploieştean vrea să-l „repatrizeze” şi pe Gicu Grozav, care nu s-a acomodat în Rusia, la Terek Groznîi. Pe lista de achiziţii este şi fostul stelist Pablo Brandan, argentinuaul urmând a acoperi banda stângă, de unde e posibil să „dezerteze” Guilherme. 

FAVORITUL LUI PIŢURCĂ E "CURĂŢAT" DE LA ASTRA
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite