Scandal în Liga a II-a: Gloria Buzău a refuzat să joace cu CS Baloteşti, după sancţiunile dictate de FRF. Gaz Metan Mediaş a promovat în Liga I

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gloria Buzău a refuzat, sâmbătă, să dispute meciul de pe teren propriu cu CS Baloteşti, din etapa a noua a play-out-ului Ligii a II-a, în semn de protest după sancţiunile dictate în urmă cu două zile de Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal.

Jucătorii pregătiţi de Ion Viorel a intrat pe teren cu tricouri cu mesajele "Dreptate pentru Buzău" şi "Noi nu facem blaturi", după care au urcat în tribună. Fotbaliştii au afişat şi câteva bannere împotriva FRF. Oaspeţii şi arbitrii au aşteptat la centrul terenului 15 minute, după care centralul a fluierat finalul jocului, astfel încât CS Baloteşti va câştiga meciul cu 3-0, la "masa verde".

Iată rezultatele înregistrate astăzi: 

Seria I

Din Seria I a promovat în prima ligă Rapid, iar Dunărea Călăraşi va juca un baraj pentru accederea în principalul eşalon. 

Farul Constanţa - Dacia Unirea Brăila 2-2

ACS Berceni - Bucovina Pojorâta 3-0

Rapid CFR Suceava - Ceahlăul Piatra Neamţ 3-0, la "masa verde".

Dunărea Călăraşi - Academica Clinceni 3-0

SC Bacău - Rapid Bucureşti 1-1

Seria a II-a

În urma rezultatelor de azi, Gaz Metan Mediaş a promovat în Liga I, UTA va juca barajul cu echipa clasată pe locul doi în Seria I, Dunărea Călăraşi. Învingătoarea o va întâlni FC Voluntari, în barajul de promovare în Liga I.

CS Mioveni - Gaz Metan Mediaş 1-1

FC Braşov - UTA Bătrâna Doamnă 2-3

FCM Baia Mare - Chindia Târgovişte 2-4

Universitatea Cluj - Olimpia Satu Mare 1-1

CSM Râmnicu Vâlcea - Unirea Tărlungeni 2-0

Şoimii Pâncota - Metalul Reşiţa 1-0

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite